Giriş Yap
Vira Bismillah! Balık Sezonu Başladı

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, balık sezonunun açılmasıyla birlikte deniz ürünlerinin en bol ve en taze olduğu dönemde derin dondurucu kullanımının önemine dikkat çekiyor.

Balık sezonunun açılmasıyla tezgâhlardaki balık çeşitliliğini arttı ve sofralar taptaze deniz ürünleriyle şenlendi. En sevilen deniz ürünlerini mevsiminde hem en taze hem de en uygun fiyatla alıp Uğur derin dondurucularda saklayarak hem cebinizi koruyun hem de gıdalarınızı ilk günkü tazeliği ile muhafaza edin.

Uygun fiyatla aldığınız ve en lezzetli haliyle tüketebileceğiniz mevsim balıkları buzdolabında en fazla 1-2 gün saklanabiliyor. Oysa uygun yöntemlerle dondurucuda muhafaza edilen balıkları çok daha uzun süre saklayarak dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Hemen tüketilmeyecekse hamsi, istavrit ve sardalya gibi küçük balıklar derin dondurucuda 3 aya kadar saklanabilir. Küçük balıkların (yumuşak olduğu için) kapalı bir kapta derin dondurucuda saklanması tercih edilmelidir. Büyük balıkları ise birbirine değmeyecek şekilde tek tek sardıktan sonra 2-3 adet balığı aynı buzdolabı poşetinin içine koyup havasını aldıktan sonra derin dondurucunuzda saklayabilirsiniz. Pişirileceği zaman öncesinde buzdolabında +1 C° / +4 C° sıcaklıkta çözülmesi beklenmeli, donmuş gıdalar kalorifer ve soba üzerinde kesinlikle ısıtılmamalıdır.

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, birbirinden farklı dikey derin dondurucu modelleriyle tüketicilerinin beğenisini topluyor. Uğur, dar kullanım alanları için uygun 3 çekmeceli 94 lt modelden, 7 çekmeceli 265 lt modele kadar ihtiyacınıza ve yerinize uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Yine aynı zamanda birbirinden farklı renk ve 120 lt modelden, Türkiye’nin en büyük 553 lt modeline kadar birçok ailenin ihtiyacını karşılayacak yatay derin dondurucuları da tüketicilerin beğenisine sunuyor. Aynı zamanda endüstriyel soğutucu ve dondurucu ürün kategorisinde de 120 litreden 646 litreye kadar birçok farklı modelle küçükten büyüğe birçok işletmenin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Mevsiminde tazeyken alın, Uğur derin dondurucularla taze taze saklayın!