Giriş Yap
Anneleri Günü’ne Özel Fırsatlar Uğur'dan

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma’dan Anneler Günü’ne ve Ramazan Bayramı’na özel indirimler başladı.

Uzun yıllar kullanabileceğiniz, ihtiyaca göre No-Frost ve Statik birçok farklı ebattaki ürünleri tüketicinin beğenisine sunan Uğur derin dondurucu, belirli ürünlerde indirimler başlattı.  7 çekmeceli UED 7266 DTK isimli üründe 1.000 TL ve 5 çekmeceli UED 5175 DTK isimli üründe ise 500 TL indirim mevcut. Yatay derin dondurucu tercih edecek tüketiciler de unutulmadı. UED 280 isimli yatay derin dondurucu ve UED 280 D/S dondurucu/soğutucu yatay derin dondurucularda da 500 TL indirim mevcut.
Ücretsiz 7 yıl garanti fırsatı bulunan Uğur derin dondurucuların yanına bir de indirimler eklenince derin dondurucu ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak fırsat oluştu.
Anneler Günü’nde annenizi, Ramazan Bayramı’nda ise ailenizi sevindirecek düşük enerji tüketimiyle de tasarruf yapacağınız indirimli, 7 yıl garantili ve 9 aya varan taksit imkanıyla sahip olabileceğiniz Uğur derin dondurucular www.ugur.com.tr’den ve tüm Uğur Yetkili Bayileri’nden inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz.