Giriş Yap
Uğurlu Sepet Mobil Uygulaması Yayımlandı

     5 kıtada 142 ülkeye yarım asrı aşan tecrübesi ile hizmet veren Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, 4 Eylül 2017 tarihi itibariyle uzun zamandan bu yana beklenen Uğurlu Sepet mobil uygulamasını iOS ve Android platformları için yayımladı. Uğur Şirketler Grubu’nun çevrimiçi mağazası olan http://satis.ugur.com.tr adresinin mobil uygulaması olarak kullanılabilecek Uğurlu Sepet, kullanıcılardan tam puan aldı ve birkaç gün içinde yüksek yükleme sayılarına ulaştı.

     Uğurlu Sepet, kullanım kolaylığı ile dikkat çeken bir uygulama ve Uğur Şirketler Grubu’nun tüm ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olunmasını sağlıyor. Uygulamayı kullanarak derin dondurucu, buzdolabı, klima, su sebili, buz makinesi, şişe soğutucu ve temizlik ürünleri gibi farklı kategorilerde onlarca ürünü fiyatları ile birlikte görebilmek mümkün oluyor. İncelediğiniz biri ürünü, doğrudan Uğurlu Sepet yazılımını kullanarak sipariş edebilirsiniz. Pratik, sade ve kişiselleştirilebilen bir deneyim sağlayan uygulama, Uğur Şirketler Grubu’nun diğer web siteleri işe entegre şekilde çalışıyor. Örneğin evinizdeki masaüstü bilgisayardan inceleyip sepetinize attığınız bir ürünü, bu işlemleri tekrarlamanıza gerek kalmadan doğrudan mobil uygulama üzerinden satın alabilirsiniz. Entegrasyon sayesinde, Uğurlu Sepet uygulaması üzerinden satın aldığınız ürünler için de puan kazanıyor ve bu puanları http://ugurluhediyeler.com/ adresinde kullanabiliyorsunuz. Uğurlu Sepet, özel olarak geliştirilmiş ödeme altyapısı sayesinde Türkiye’de ilk defa bankaların ortak ödeme sistemini mobil alışverişleriniz için kullanabilmenizi sağlıyor. Diğer bir deyişle, ödemeleriniz bankanızın web sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu güvenli ve pratik seçenek, ilk defa ve sadece Uğur Soğutma tarafından sunuluyor.

     Uğurlu Sepet mobil yazılımı iPhone, iPad, iPod touch ve Android işletim sistemine sahip tüm cihazlar (cep telefonları, tablet PC’ler) üzerinde kullanılabiliyor. En az Android 4.4 veya iOS 8 gerektiren uygulama, Android cihazlar için https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugur.sepet&hl=tr, iOS cihazlar içinse  https://itunes.apple.com/tr/app/uğurlu-sepet/id1271394278?l=tr&mt=8 adresinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Uğurlu Sepet, ayrıca İngilizce veya Türkçe olarak kullanılabiliyor.