Giriş Yap
Uğurlu Lezzetler Mobil Uygulaması Yepyeni Bir Görünüm Kazandı

Tazeliğin güvencesi Uğur Soğutma’dan birbirinden farklı lezzetlerin olduğu uğurlu lezzetler uygulamasını güncelleyerek her gün eklenen yeni tarifler ve ilave özelliklerle kullanıcılarına sundu.

            Yenilenen www.ugurlulezzetler.com sitesinin mobil uygulaması olan uğurlu lezzetler yüzlerce yemek, çorba, tatlı ve pasta tariflerini bulabileceğiniz, ne pişireceğinize karar veremediğinizde bugün ne pişirsem? bölümünden bulabileceğiniz ideal yemek önerileri, yemek hazırlama ve pişirme püf noktaları, Gıda güvenliği kılavuzu, Uğur Soğutma ile ilgili bilgiler, haberler ve bayi, servis adresleri ve kendi tarifinizi göndermenizi ve yayınlanmasını sağlamanız için tarife gönder menülerin bulunduğu uğurlu lezzetler uygulaması yenilenerek daha da geliştirilmiş. Her gün lezzetli ve pratik tam 6 tarifin yayınlanmakta ve uygulama size bildirim olarak hatırlatmaktadır.

IOS veya ANDROİD işletim sistemli telefonunuz ile uyumlu mobil uygulamayı ücretsiz indirerek, tariflerinize lezzet katabilir ve sürprizlerden ve yeniliklerden anında haberdar olabilirsiniz. Unutmayın, uygulama ücretsiz ve reklamsızdır.

Apple: https://itunes.apple.com/tr/app/ugur-lu-lezzetler/id950793403?l=tr&mt=8

Android Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adajans.ugurlulezzetler2&hl=tr