Giriş Yap
Uğurlu Lezzetler ile Lezzetli Sofralar

     Uğur Soğutma’nın ücretsiz olarak sunduğu sayısız hizmetten biri olan Uğurlu Lezzetler web sitesi; bilindiği üzere hem yemek tarifleri paylaşmak, hem gurme lezzetlerin örneklerini görmek ve hem de derin donduruculara dair kullanım ipuçları almak için Türkiye’nin başta gelen kaynaklarından biri sayılıyor. Uzun yıllardan bu yana faaliyette olan Uğurlu Lezzetler web sitesine, ziyaretçiler de kendi tariflerini gönderip paylaşabiliyor. Hatta kendilerine ait bir yemek bloğunu ücretsiz olarak oluşturmaları ve burada hazırladıkları birbirinden özel lezzetleri paylaşmaları dahi mümkün oluyor. Nitekim hazırladıkları içerikler yeterince okunup beğenilirse, yazarlar Lezzet Puanı kazanıp, bu puanları Uğur Soğutma şirketler grubuna ait web sitelerinden alışveriş yapmak veya sürpriz hediyeler kazanmak için kullanabiliyor. Ürettikleri içeriklerin beğeni düzeyine göre bir skorboard üzerinde sıralamaya tabi tutulan yazarlar arasında en çok puan alanlar, ekstra Lezzet Puanlarına da hak kazanabiliyor.

     Tüm bu farklı özellikleri sayesinde yemek tarifleri konusunda akla ilk gelen kaynaklardan biri olmayı başaran Uğurlu Lezzetler web sitesi, en son güncellemesiyle daha da büyüdü ve pek çok ek özellik kazandı. Bu bağlamda, web sitesinde artık aşağıdaki özellikleri de görebilmek mümkün:

  • Mobil Uygulama. Google Play Store ve App Store üzerinden indirebileceğiniz ücretsiz uygulamamız, her gün cebinize bildirim ile gelen günlük lezzetli ve pratik tarifler ile bugün ne pişireceğim derdine son veriyor. Mobil uygulama, ayrıca web sitesinin tüm özelliklerinden faydalanmanızı da sağlıyor.
  • Sesli Tarifler. Artık Uğurlu Lezzetler web sitesinde sunulan tüm yemek tariflerini sesli olarak dinleyebilirsiniz. Bu özellik, mobil uygulama üzerinden de kullanılabiliyor. Sesli tarifler, mobil cihazının ekranına sürekli bakmak zorunda kalmadan, sadece dinleyerek birbirinden lezzetli yemekleri kolayca hazırlayabilmenizi sağlıyor. Bu özellik sayesinde, görme engelli kullanıcılarımız da tüm tariflerimizden çok daha kolay bir şekilde faydalanabiliyor.

     Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, Uğurlu Lezzetler sitesine yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran özellikler eklemeye devam edecek.