Giriş Yap
Uğurlu Hediyeler
Uğurlu Hediyeler nedir ?

Uğurlu Hediyeler, Türkiye’nin öncü grup şirketleri arasında yer alan Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki dört markası ile başlattığı ortak bir müşteri sadakat programıdır.

Uğurlu Hediyeler adı altında hayata geçirilen sadakat programı; Uğur Soğutma’nın online satış sitesi https://satis.ugur.com.tr, Uğur Entegre Gıda (Ufresh) online satış sitesi http://www.ufresh.com.tr , Uğur Motorlu Araçlar (Motovento) online satış sitesi https://www.motovento.com ve Kuteks online satış sitesi https://satis.kuteks.com.tr  yapılan tüm alışverişlerinizde alışveriş tutarınıza denk gelen puan kazanmaktasınız. Sevk edilen tüm siparişlerden kazandığınız bu puanları Uğurlu Hediyeler adı altında http://www.ugurluhediyeler.com toplanıyor ve bu puanlar aynı profil bilgileriniz ile giriş yapabildiğiniz http://www.ugurluhediyeler.com havuzunda yer alan şirketler grubu bünyesindeki markalara ait ürünlerden oluşan hediyelerde harcayabiliyorsunuz.

İlk kurulduğu günden beri misyonu ‘insanların sağlıklı ve mutlu yaşamasını sağlamak’ olan Uğur Şirketler Grubu olarak bu hedefimiz doğrultusunda tüm müşterilerimize uzanıyoruz. Şirketler grubu bünyesindeki markalarımızı bu amaca hizmet etmek için bir sadakat programı çerçevesinde toplayıp birbirinden bağımsız olan e-ticaret sitelerimizden satın alınsa dahi ortak bir ‘Uğur Puanı’ da kazanmak mümkün. Yaptığınız alış veriş sonucu hak edilen puanlar www.ugurluhediyeler.com ‘dan puana karşılık gelecek hediyeyi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Derin dondurucudan kuru incire, tansiyon ölçüm cihazından motosiklet kaskına birçok farklı kategoride ve çeşitte ürünleri barındıran Uğurlu Hediyeler size daha iyi hizmet verebilmek için ürün gamını arttırarak daha çok sayıda ürün ile yoluna devam etmeği hedeflemektedir.

Detaylı bilgi ve şartlar için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uğurlu Hediyeler Web Sitesi