Giriş Yap
Uğur'dan Yeni Çok Fonksiyonlu Dikey Derin Dondurucu

     Dikey derin dondurucu modelleri arasında bir seçim yapamıyorsanız, size iyi bir haberimiz var: Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, çift fonksiyonlu derin dondurucu modelini satışa sundu. UED 7246 DTK NF D/S koduyla satışa sunulan ürün dual fonksiyona sahip, yani hem soğutucu hem de dondurucu olarak kullanılabiliyor. Böylelikle, türünün tüm avantajlarını bir arada sunuyor. UED 7246 DTK NF D/S, diğer Uğur Soğutma ürünleri gibi A+ enerji sınıfına ait, yani çalışırken hiç enerji harcamıyor ve elektrik faturalarının artmasına neden olmuyor.

     No-frost özelliğine sahip, düşük desibelli ve dijital termometreli bu derin dondurucu, 261 litre brüt iç hacme sahip ve yalnızca 61,5 kilogram. Standart olarak 7 adet çekmece ile birlikte geliyor ve hızlı soğutma özelliği sayesinde içinde depolanan ürünleri çok kısa bir süre içinde korumaya başlıyor. Kapısı üzerindeki LED ekran, derin dondurucuyu açmanıza gerek kalmadan sıcaklık değerlerini görebilmenizi ve çeşitli ayarları yapabilmenizi sağlıyor. Kolay açılır kapı kolu ise opsiyonel olarak sunuluyor. Hem soğutucu, hem de dondurucu olarak kullanılabilen UED 7246 DTK NF D/S, -16 / -24 ve +2 / +8 sıcaklık aralıklarında soğutma ve dondurma yapabiliyor.

     Uğur Soğutma’nın yeni nesil tüm derin dondurucularında olduğu gibi, UED 7246 DTK NF D/S modeli de elektrik kesintilerinde dahi 15 saate kadar içindeki gıda ve besinleri çözülmeden korumaya devam edebiliyor. Çevreye saygılı R600a gazı kullanan model, bu sayede elektrik kesintilerinin gıda ve besinlerin kullanım ömürlerini etkilemesini engelliyor. UED 7246 DTK NF D/S modelini peşin fiyatına taksit avantajı ile https://satis.ugur.com.tr/ adresinden veya Türkiye çapındaki onlarca Uğur Soğutma bayilerinden satın alabilirsiniz.