Giriş Yap
Uğur, Türkiye'nin En Büyük Markaları Arasında

     Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu markası olarak 60 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Uğur Soğutma, internette de Türkiye’nin en büyük markaları arasına girmeyi başardı. Global markaların sosyal medya performanslarını inceleyen ve puanlayan BoomSocial web sitesi, Uğur Soğutma markasını 9. sıraya yerleştirdi. Uğur Soğutma, bu bakımdan kendi sektöründe ilk 10’a girmeyi başaran ilk marka oldu ve pek çok global markayı geride bıraktı. Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformlarına verdiği önem ile tanınan Uğur Soğutma, müşterilerinin ve takipçilerinin memnuniyeti anlamına gelen bu sıralamayı gururla paylaşıyor. Gerek bu yıl, gerekse de önümüzdeki yıllarda sosyal medya çalışmalarına ve bu platformlar üzerinden dağıttığı sürpriz hediyelere devam edecek olan Uğur Soğutma, kısa bir süre içinde listenin daha da üst sıralarına çıkmayı planlıyor.

BoomSocial Nedir?

     Markaların sosyal medya performansını tamamen tarafsız ve objektif şekilde ölçümleyen bir puanlama platformu olan BoomSocial, en popüler sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter ve Instagram’da yer alan 21 binden fazla marka hesabını inceliyor ve yalnızca belirli kriterlere uyanları SocialBrands (Sosyal Markalar) listesine dâhil ediyor.

     BoomSocial, sadece Eylül 2017’de Facebook’ta 8.804 sayfaya ait 474,081 ileti, Twitter’da 7.458 hesabın paylaştığı 809,681 Tweet, Instagram’da ise 5.100 hesabın paylaştığı 133.559 ileti olmak üzere toplamda 21.362 farklı sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan 1 milyon 417 bin 321 içeriği istatistiksel olarak inceledi. Toplam 21 bin marka tarafından paylaşılan iletilerin ay boyunca aldığı beğeni, yorum, paylaşım, retweet gibi etkileşimlerini değerlendiren platform, tüm bu kriterleri kanal geneli ve sektör özelinde, yine istatistiksel olarak belirlenen katsayıları kullanarak puanlandırıyor.

     Beş yıldır markalara ait on binlerce sosyal medya hesabının performans verilerini derleyen, analiz eden ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunan BoomSocial, Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya performans incelemesi ve sosyal medyanın yeni barometresi sayılıyor. 21.000 marka arasından 9. sıraya çıkan Uğur Soğutma, sosyal medya performansını hız kesmeden sürdürmeyi planlıyor.