Giriş Yap
Uğur Soğutma’nın Çekiliş Talihlileri Ödüllerini Teslim Aldı

   Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma 2015 çekiliş kampanyası sonucunda otomobil talihlisi müşterilerine ödüllerini Nazilli fabrika binasında teslim etti.

25 Mayıs – 23 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Uğur marka ürün satın alan müşterilerin internet üzerinden katıldığı çekiliş noter huzurunda yapılıp kazananlar 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan Posta Gazetesi’nde ve şirketin kurumsal web sayfası www.ugur.com.tr de yayınlandı. Ödüllerin iPhone 6 Plus, iPad Air 2; UDF 7 SL (7 çekmeceli), UCF 150 SSL ve UCF 210 SSL (A++ yatay sandık tipi) derin dondurucu olduğu çekilişin büyük ödülü 2 adet 2015 model Mercedes-Benz A180 Prime otomobildi.

   10 Aralık 2015 tarihinde talihli müşteriler Sami ERGİN (56) ve Derya BOZGEÇE(29) Uğur Soğutma Makinaları A.Ş.’nin Nazilli’deki fabrikasından otomobil ödüllerini yapılan törenle teslim aldılar.

   Konuyla ilgili açıklama yapan talihli Sami Ergin (56) ‘’Öncelikle Uğur ailesine ve emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ederim. Büyük ödülü kazandığım için çok mutluyum.” diye konuştu. Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde öğretmen olarak görev yapan Erkin, evli ve 3 çocuk babası olduğunu, ödülü kazandığını arkadaşlarının kendisine haber verdiğini ve ilk duyduğunda otomobil kazandığına inanamadığını dile getirdi.

   İstanbul Esenler’den çekilişe katılan talihli müşteri Derya Bozgeçe ise yaptığı açıklamada ‘’Parasını kendim biriktirerek aldığım derin dondurucu sayesinde kazandığım otomobil için çok mutluyum. Kampanyayı düzenleyen yetkililere ve ürünün teslimi süresinde bize ev sahipliği yapan, yardımcı olan tüm çalışanlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi. 5 yıllık evli ve 2,5 yaşında bir kız evlat sahibi olduğunu belirten ev hanımı Bozgeçe; yaz sebze meyvelerini ve kurban etlerini sağlıklı bir şekilde saklayıp kış mevsiminde ailesine lezzetli yemekler pişirebildiği için derin dondurucu aldığını ve bu hediye ile gelen sürprize çok sevindiklerini belirterek sözlerini tamamladı.

   Uğur Soğutma Yurt İçi Grup Satış koordinatörü Erdoğan ULAŞ Bey; bizde Uğur ailesi olarak böyle bir mutluluğu, talihli Uğur ürünü kullanıcılar ile paylaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti.