Giriş Yap
Uğur Soğutma Yeni USMARTPLUS A++ Klimalarını Tanıttı

           Türkiye’nin ilk A++ enerji sınıfı derin dondurucusunu üreten Uğur Soğutma, yepyeni USMARTPLUS klima serisinin lansmanını yaparak mevcut USMART klimalardan daha teknolojik ve daha tasarruflu, bir üst segment olan USMARTPLUS modellerini satışa sundu.

           Isıtma ve soğutma ihtiyaçlarının giderilmesi için evler başta olmak üzere, hemen her yerde sıklıkla tercih edilen klimalar, yüksek teknolojiyle üretilen parçaları ve buna bağlı olarak azalan elektrik sarfiyatları sayesinde, günümüzde daha çok tercih ediliyor. 1954 yılından beri soğutma alanındaki deneyimini, geliştirdiği ürünlere yansıtan Uğur Soğutma’nın sizlere sunduğu klimalar; ısıtma veya soğutma gereksinimlerinizi A++ ‘a varan performanslarda karşılayabilecek niteliktedir.

          Küçük, orta ve geniş odalar için farklı tasarlanan Uğur USMARTPLUS klimalar; 9, 12, 18 ve 24 BTU ’luk modelleri ile A++ enerji verimlilik sınıfında bulunmaktadır. Bekleme esnasında 1 Watt ’lık elektrik tüketerek yüksek miktarda enerji tasarrufu sağlayan klimalar, sahip olduğu inverter teknoloji sayesinde çalışma hızını otomatik ayarlayarak yüksek miktarda enerji tasarrufu yapabiliyor.

          Şık ve modern tasarımıyla, iç ünite üzerinde bulunan LED gösterge sayesinde, klimanızın hangi derecede çalıştığını görebilir, LCD ekranlı kumanda aracılığıyla klimanızı yönetebilirsiniz. Bunların yanı sıra oldukça sessiz şekilde çalışan Uğur klimalarda uluslararası KYOTO protokolüne uygun R410 çevreci gaz kullanıldığı için doğaya zarar vermemektedir. Uğur Soğutma’nın tüm Türkiye’deki yetkili bayileri aracılığıyla satışa sunduğu klimalar CE sertifikasına sahiptir.

          Doğaya dost ve gelişmiş teknoloji ürünü olan Uğur USMARTPLUS A++ klimalar bütün Uğur yetkili bayilerinden ve showroomlardan inceleyebilirsiniz.