Giriş Yap
Uğur Soğutma Paintball Etkinliği Düzenledi

Uğur Soğutma, çalışanlarının motivasyonlarını yükseltmek ve keyifli bir gün geçirmeleri için paintball etkinliği düzenledi.

Türkiye’de soğutma sektörünün lider markası Uğur Soğutma yoğun geçen sezonun ardından çalışanlarının moral ve motivasyonunu yükseltmek için kalabalık bir grup halinde paintball etkinliği düzenledi. Paintball öncesi grup halinde kahvaltı yapılarak etkinlik alanına geçilerek altışarlı, ikişer grup olarak oynanan oyunda toplam sekiz grup keyifli anlar yaşadı. Özel bir paintball sahasında düzenlenen etkinlikte Uğur Soğutma çalışanları stres atarak motivasyonlarını yükseltirlerken hem kıyasıya mücadele ettiler hem de çok eğlendiler.

Eğlenen ve stresini atan Uğur Soğutma çalışanları etkinlik sonrası toplu yemek yiyerek günü sonlandırdı. Her hafta düzenlenen etkinlikler çalışanlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

146 ülkeye ihracat yaparak ülkemizin gurur kaynağı olan Uğur Soğutma, bünyesinde barındırdığı 2.000 üzeri çalışanıyla bölgenin istihdam ve ekonomi kaynağı olmaya devam ediyor.