Giriş Yap
Uğur Soğutma Ödülün Sahibi Oldu

Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye’nin ihracatına 2019 yılında 13 milyar 302 milyon dolar döviz kazandıran 7 bin 500 üyesini temsilen sektörlerinde en fazla ihracat yapan 56 firmasını ödüllendirdiği, “İhracatın Yıldızları Ödül Törenini” düzenledi.

25.02.2020 tarihinde düzenlenen, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, kentteki odaların ve ihracatçı firmaların temsilcilerinin katıldığı “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde Uğur Soğutma İklimlendirme Sektöründe en fazla İhracat gerçekleştiren firmalardan biri oldu.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “2019’da ihracat yapan 8 bine yakın Egeli ihracatçı olduğunu, ABD-Çin eksenli ticaret savaşının küresel piyasaları etkilemesine rağmen ihracat performansının olumlu seyrettiğini.” açıkladı. 

Uğur Soğutma 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası, 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, toplam 2000’den fazla çalışanı, 850’nin üzerinde satış noktası, 240a yakın Uğur Yetkili Servis Merkezi ile 5 kıtada 146 ülkeye yarım asrı aşan tecrübesi ile Türkiye’nin lider ve öncü soğutma markası ve dünyanın sayılı şirketlerinden birisi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Hem ülkemizin hem de Ege’mizin ihracatta her geçen gün daha da güzel yerlere gelmesi için tüm gücüyle çalışmaya devam etmektedir.