Giriş Yap
Uğur Soğutma’ nın 60.Yıla Özel Çekilişinde Otomobil Kazanan Talihli Ödülünü Teslim Aldı

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma’nın 60. kuruluş yılına özel düzenleyip duyurusunu yaptığı kampanyanın araba talihlisi ödülünü teslim aldı.

15 Haziran – 11 Kasım 2014 tarihleri arasında kampanya dâhilindeki Uğur marka ürünlerden alan şanslılar arasından noter huzurunda düzenlenen kurada büyük ödül için ismi çekilen Burhan Coruk, 2014 model Mercedes A 180 aracını Nazilli’deki fabrikada teslim aldı.

Uğur Soğutma Makinaları A.Ş. Kurumsal İletişim Bölümü’ nden yapılan açıklamada “Öncelikle talihli müşterimizi kutluyoruz. Yaptığı alışverişi kendisine UĞUR ’lu geleceğine inanıyoruz ve iyi günlerde kullanmasını diliyoruz.” dendi. Basın mensupları tarafından yöneltilen soru üzerine açıklama yapan yetkili “2011 yılında büyük ödülü Bodrum Gümüşkaya’da bir yazlık ev hediyesi olan bir çekiliş kampanyamız, geçen yıl ise Mini Cooper hediyeli bir çekiliş kampanyamız olmuştu. Bu yıl 2014 model bir Mercedes otomobili ödül olarak belirledik. Gelecek yıllar için sürprizlerimiz devam edecek. Her yıl katılımın katlanarak artması çok sevindirici. SMS ve web sitemiz üzerinden 80.000 ‘in üzerinde kayıt bize ulaştı. Yapılan çekiliş sonrası hem asil hem yedek olarak belirlenen talihliler 16 Kasım tarihli Posta Gazetesi’nde duyuruldu ve www.ugur.com.tr web sitemizde yayınlandı.” dendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan talihli Burhan Coruk (67) ise Sakarya İli Kaynarca Karaçalı Köyü’nde yaşadığını, çiftçilikle uğraştığını ve Uğur derin dondurucuyu mevsiminde yetiştirdiği sebze ve meyveleri daha sonra tüketmek için aldığını belirtti. Sevinci gözlerinden okunan Coruk, “Çok mutluyum. Otomobilin bana çıktığını Uğur Yetkili Bayisi Yazgan Ticaret’ten öğrenince çok sevindim. 7 tane çocuğum ve torunlarım var. Arabamla onları gezdireceğim. Allah herkese böyle güzellikler nasip etsin. Kampanyayı düzenleyen yetkililere ve ürünün teslimi süresinde bize ev sahipliği yapan, yardımcı olan tüm çalışanlara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.