Giriş Yap
Uğur Soğutma, Bölgesel Sanat Çalışmalarını Destekliyor

Uğur ailesi Aydın ilinde faaliyet gösteren DOST Tiyatrosu’nun sahnelediği gösteriyi izledi.

Özellikle bölgesel sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Uğur Şirketler Grubu’nun amiral gemisi Uğur Soğutma çalışanları DOST Bedensel Engelliler Tiyatrosu’nun oyununda buluştu. 22 Kasım 2015 tarihinde Aydın Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna yoğun bir katılım vardı. Saat 15:00 te başlayan gösteriyi küçüklü büyüklü izlemeye gelen seyirciler keyifli anlar geçirdi.

Yerel sanatçı Ercan Kılıç’ın yazdığı ve yönettiği “Engel Bedende” adlı oyun bedensel engelli vatandaşların gündelik hayatta karşılaştıkları acı/tatlı olayları hicveden skeçlerden oluşuyor. Konuyla ilgili konuşmasında Kılıç; “Tamamen gönüllük esasına dayanan bir organizasyonumuz var. Tüm oyuncularımız bedensel engelli olsa sanat yoluyla engellerin bedende değil akıllarda ve gönüllerde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.” şeklinde açıklama yaptı.

“Biz oyunumuzda güldürürken düşündürmeyi de amaçlıyoruz. O nedenle her vatandaşımızın aslında potansiyel bir engelli olduğunu bu durum başına gelmeden hatırlatmak istiyoruz.” diye sözlerine devam eden Kılıç, oyun sonunda destekçiler arasında Uğur’un da yer aldığı tüm sponsorlara teşekkür etti.