Giriş Yap
Uğur Soğutma, 63. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

     18 Nisan 1954 yılında Aydın’ın Nazilli ilçesinde dondurma makineleri imalatıyla üretime başlayan Uğur Soğutma, 63. Kuruluş yıl dönümünü her yıl olduğu gibi çalışanları ve Nazilli halkı ile birlikte kutladı. A++ sınıfı derin dondurucu üretimini ilk defa gerçekleştiren firma olan Uğur Soğutma, 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası ve 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi Fabrikasında üretim yapmaya, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

     2016 yılında Ege İhracatçı Birlikleri içerisinde en fazla ihracatı gerçekleştirerek Türk bayrağını dünyanın hemen her ülkesinde gururla dalgalandıran Uğur Soğutma, ülkemizde Trusted Brand (Güvenilir Marka) olmayı hak eden ilk marka sayılıyor.

     Türkiye'nin En Değerli 100 Markası arasında bulunan Uğur Soğutma, kuruluş yıldönümünü her yıl 18 Nisan tarihinde kutluyor. Nitekim bu yılki kutlamalarda da, Nazilli fabrika tesislerinde 2.050 çalışana ve halka Uğur logolu özel havlular ile lokma dağıtıldı. Akşam saatlerine dek süren yıldönümü etkinliklerinde, Uğur Soğutma yetkilileri öncelikle halka ve çalışanlarına teşekkür ederek, gelinen noktadan gurur duyduklarını ve müşteri beklentilerini karşılamaya devam edeceklerini açıkladı. “Uğur Soğutma, ürünleri ile her zaman hayata değer katmış, müşterilerinin taleplerini dikkate alarak üretim yapmıştır” diyen yetkili, açıklamasını “63 yıldır soğutma denince akla ilk gelen markanın Uğur Soğutma olması bize gurur veriyor. Halkımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek tamamladı. Başarı ve gelişme dolu yıllar dilekleriyle tamamlanan yıldönümü etkinlikleri, firma çalışanları ve Nazilli halkının hem keyifli, hem de gururlu bir gün geçirmesini sağladı.