Giriş Yap
Uğur Soğutma, 2018 Bayiler Toplantısını Gerçekleştirdi

    Türkiye’nin ilk A++ enerji sınıfı derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, 2018 yılı hedeflerini belirlemek ve bu hedefleri bayileriyle paylaşmak adına 2018 Bayiler Toplantısı’nı 14 – 17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdi. Organizasyona Türkiye’nin dört bir noktasından 650’e yakın bayi ve 1400 kişi katıldı. Türkiye’deki tüm Uğur Soğutma iş ortaklarının katıldığı toplantıda, Uğur Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, Uğur Soğutma Genel Müdürü'nün ve Uğur Soğutma Çalışanlarının katkılarıyla bir sonraki yıl için hedefler belirlendi, müşteri ilişkilerinin önemi ile birlikte yeni fikirler yeni ürünler ve yeni kazançlar üzerine konuşuldu.

     Toplantıda 2017 yılında gerçekleştirilen bayiler toplantısında söz alan bayilerin önerileri ve görüşleri doğrultusunda tasarlanan ve 2018 yılında piyasaya sürülecek olan yeni ürünler tanıtıldı. “Türkiye’nin Gururu, Dünya’nın Uğur’u” konseptiyle düzenlenen toplantıda 20’si yeni olmak üzere 80 ürün sergilendi.

     Ayrıca Uğur Soğutma departmanlarının çalışanları tarafından düzenlenen etkinliklerde şef Gülhan Kara ve eşi, “Uğurlu Lezzetler” standında bayilerin eşleriyle birlikte mantı yaparken, “Derin ile Serin” standında ise Karikatürist Demirhan Kadıoğlu çizim yaptı.

     Yenilikçi teknolojileri ürünlerine hızlı bir şekilde entegre eden Uğur Soğutma, VR standında Arttırılmış Gerçekliğe sahip 3D oyun ve ürün içerikleriyle düzenlenen yarışmalarda katılımcılara hem eğlenceli zamanlar yaşattı hem de yarışmalarda dereceye giren katılımcılara ödüller dağıttı.

     Organizasyonun galasında ise Ferhat Göçer, Uğur Soğutma çalışanları ve bayileri için en güzel şarkılarını seslendirdiği bir konser verdi.

     Uğur Soğutma Hakkında: Uğur Soğutma, 1954 yılında Aydın’ın Nazilli ilçesinde dondurma makineleri imalatıyla başladığı serüvende bugün, 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası, 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, toplam 2000’den fazla çalışanı, 850’nin üzerinde satış noktası, 240'a yakın Uğur Yetkili 

     Servis Merkezi ile 5 kıtada 142 ülkeye yarım asrı aşan tecrübesi ile hizmet vermektedir. Ticari ve ev tipi soğutucularda 420'yi aşkın çeşidi ve günlük 4800+ adet üretim kapasitesi ile derin dondurucudan su sebiline, klimadan şişe soğutuculara, dondurma makinelerinden market dolaplarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Uğur Soğutma; etkin ve çözüm odaklı çevre politikaları, zorunluluktan öte “sorumluluk” olarak gördüğü sosyal projeler ile ülkemizin ve dünyamızın geleceğine dair bir duyarlılık oluşturmak ve bu duyarlılığı mümkün olduğunca daha geniş çevrelere yaymak konusunda da adından söz ettirmektedir. 60 yılı aşkın tecrübesiyle, soğutma denince akla ilk gelen, Türkiye’nin lider ve öncü markası Uğur Soğutma; dünyanın sayılı şirketlerinden birisi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.