Giriş Yap
Uğur Soğutma, 17. İnsana Saygı Ödülünü Aldı

     Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde verilen İnsana Saygı Ödülleri, kapsamında Uğur Soğutma’da ödülün sahibi oldu. İnsana Saygı Ödülü aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam sağlayan ve en çok başvuru yapan firmalara veriliyor. Uğur Soğutma, insan kaynakları departmanında gerçekleştirdiği dijitalleşme ve iş başvurularına gösterdiği özen sayesinde ödüle layık görüldü.

     Kariyer.net genel müdürü Fatih Uysal, ödül törenindeki konuşmasında şunları belirtti: “19 yıllık tecrübemizi, gelişmiş altyapımızı ve AR-GE kaynaklarımızı bir dizi yeniliği hayata geçirmek üzere seferber ettik. Tamamen Türk mühendislerinin emeğiyle hayata geçirilen bu yeniliklerin arasında; adaylar için yepyeni özgeçmiş formatları, adayın başarı şansını artırmasını sağlayacak yönlendirmeler, işe giriş sürecinin şeffaflaştıracak birçok unsur var. 6 milyonu aşkın adayın indirdiği mobil uygulamamızı daha yol gösterici, daha kişiye özel, daha şeffaf olacak şekilde yeniledik. Adaylarımızı davranışlarına ve iş geçmişlerine bakarak kendilerine en uygun ilanlara yönlendiriyoruz.  .”

     Dijitalleşmenin insan kaynakları süreçlerindeki rolünün önemli olduğunu biliyor ve konudaki gelişmeleri yakıdan takip ediyor ve şirketimize adapte ediyoruz. İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru gerçekleştiren firmalara veriliyor. Bu bağlamda belirlediği hedeflerin tamamına ulaşan Uğur Soğutma, bu özel ödülü almaya bir kez daha hak kazanmış oldu.

     Volkswagen Arena‘da gerçekleştirilen ödül töreninde, ödülü Uğur Soğutma adına teslim alan İnsan Kaynakları departmanı yetkilisi: “Bir kere daha bu ödülün sahibi olmak bizi çok mutlu etti. Şirketimizde çalışan arkadaşlarımız ve aday çalışanlarımız için hedefler belirliyor, hedeflere ulaşmaları için de yardımcı oluyoruz. Hedeflerine ulaşan çalışanlarımız motive oluyor ve şirket verimliliği yükseliyor. Bu ödülü tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.