Giriş Yap
Uğur Şirketler Grubu ‘Uğur’lu Kariyer’ Projesi Kapsamında Kariyer Günlerinde Yer Alıyor

Uğur Soğutma, İnsan Kaynakları Departmanı, 06 Mart 2015 tarihinde, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu “Kariyer Fuarı ‘15” etkinliğine katıldı.

Çalışanlarına verdiği önemi her fırsatta dile getiren Uğur, kariyerlerine yön çizmek isteyen yeni mezunlara da ulaşıyor. İş yaşamında entelektüel katma değeri ön planda tutan ve iş fırsatlarında öncelikle genç mezunlara fırsat tanıyan marka üniversite kulüp organizasyonlarında karşılaştığı yoğun ilgiden memnun.

Üniversitenin Balçova Kampüsü’nde açılan Uğur İK standını ziyaret eden birçok üniversite öğrencisi ve yeni mezun katılımcı, Uğur Şirketler Grubu’nu tanıma imkânı buldu. Geleceğin yönetici adayları bu sayede hem kariyer fırsatları hakkında yetkili ağızlardan bilgi aldı hem de staj ve iş başvurusu yaptı. Aynı zamanda önceden CV ’lerini gönderme imkanı bulan öğrenciler ile görüşmeler yapan İnsan Kaynakları Uzmanları, “CV nasıl hazırlanır? İş görüşmelerinde nelere dikkat edilmeli?” gibi konularda gelen adayları aydınlatıp güncel İK uygulamaları ile ilgili bilgilendirdi.

Uğur Şirketler Grubu’nun ürünlerine dair tanıtım dokümanlarını ve broşürlerini inceleyen katılımcılar aşağıdaki grup şirketleri hakkında bilgi aldı:

Uğur Soğutma (market dolapları, derin dondurucu, muhafaza dolabı, klima, şişe soğutucu üretimi ve yurtiçi/yurtdışı satışı)Mondial ve Kymco tescilli markaları ile Uğur Motorlu Araçlar ( motosiklet, ATV, elektrikli bisikletler ile yedek parça ve aksesuarları),Kuteks (medikal tekstil, tansiyon aleti, yara bandı)U’fresh ile Uğur Entegre Gıda (kuru meyve) ’nın üretmiş olduğu ürünlerin çeşitliliği hakkında da sağlam bilgiler edindi.Üniversitelerle olan ilişkilerini derinleştirme kararı alan “Tazeliğin Güvencesi” Uğur Soğutma, ‘Uğur’lu Kariyer’ projesiyle kariyer günlerine katılmayı 2015 eğitim yılı boyunca sürdürecek.