Giriş Yap
Uğur’ lu Talihli Otomobil Hediyesini Teslim Aldı

Kendi sınıfının en popüler otomobillerinden biri olan Mini One otomobil Mustafa İŞBİLEN’e teslim edildi.

Düzenlediği çekilişlerle otomobil, yazlık ev gibi hediyeler vererek müşterilerine sürpriz yapan Uğur Soğutma, bu yıl bir kişiyi daha spor otomobil hayaline kavuşturdu. Çevre dostu ürünleri ile tüketicinin kalbinde taht kuran marka, noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu kazanan Mustafa İşbilene ödülünü verdi. Kampanyaya İstanbul’dan katılan İşbilen hediyesini Nazilli’deki fabrikadan aldı.

İstanbul’da bir belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan İşbilen “Bu çekilişe ailemin şansına katılmıştım. Uğur Türkiye’de bir numara ve her yerde bayileri var. Çok fazla katılım olacağını sanarak bana çıkacağını düşünmüyordum.“ diye konuştu.

“Kazandığımı öğrendikten sonra kampanya ile ilgili 40.000’in üzerinde katılım olduğu bilgisini verdiler. Bu benim için büyük bir şans. Birçok insanın hayalini süsleyen bir otomobil Mini One. Uğur’un tüm çalışanlarına, bayilerine ve kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Uğur Soğutma Makineleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Finansman ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı “Uğur Markası olarak müşterilerimizi mutlu etmek için çabalıyoruz. Enerji dostu çevreci ürünlerle sadece ailelerin değil toplumun da yararına hizmet ettiğimize inanıyoruz. Bugün yaşadığımız gibi kampanyalarımız neticesinde bireysel olarak mutluluklara da vesile oluyoruz. Bu gibi kampanyalar ile müşterilerimize ulaşabilmek bizler için de çok önemli bir organizasyon.” diyerek anahtarı talihliye teslim etti.