Giriş Yap
Uğur Kalitesiyle Klima

Ülkemizde soğutma sektörünün öncü firmalarından biri olan ve 1954’ten bugüne biriktirdiği deneyimiyle sürekli yeniliklere imza atan Uğur Soğutma, yeni ürünü klimayı piyasaya sundu.

Enerjinizi boşa harcamayan ve tasarruf sağlayan Uğur klimalar, Bio Filtre ve Ionizer özelliğiyle de sağlığınızı korur. Yapılan araştırmalar Ionizer özelliği sayesinde oluşan negatif iyon yüklü havanın kan dolaşımını düzenlediği, kemik gelişimini desteklediği, kas yorgunluğunu azalttığı, metabolizma sistemini desteklediği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermektedir. Bio Filtre ise, havadaki partiküllerin yakalanıp yok edilmesini ve havanın temizlenmesini sağlar.

Uğur Inverter klimalar, üstün teknolojisi sayesinde ortam sıcaklığını sabit tutarak ani ısı değişimlerini önler ve dolayısıyla tükettiği enerjiyi mekanda ihtiyaç duyulan kapasiteye göre ayarlar. Dış ortam sıcaklığı -15°C’ye kadar düştüğünde ısıtma işlevini, dış ortam sıcaklığı +50°C’ ye kadar çıktığında soğutma işlevini sağlayabilir.

Uğur Klimanızın şık bir detay oluşturan mavi elektronik göstergesi, aynı zamanda seçtiğiniz modları takip etmenizi sağlar. Tüm özellikleri kontrol edebileceğiniz uzaktan kumanda sayesinde rahatınızı bozmadan istediğiniz havayı oluşturabilirsiniz.

UĞUR