Giriş Yap
Uğur, Bayilerine Uzaktan Eğitim İle Rekabette Avantaj Sağlıyor

Uğur Soğutma, ilk etapta kurum içinde oluşturduğu projenin ikinci aşamasında tüm bayilerine Uğur Kampüs  internet sitesi üzerinden eğitim olanağı sağlıyor.

Tüm iş ortaklarının sürekli değişen küresel şartlara uyum sağlamasına yardımcı olmak için her organizasyonda seminerler düzenleyen Uğur Soğutma, bunun sürekli hale gelmesine de önem veriyor. Kurumsal olarak  gelişimin ancak ve ancak tüm paydaşların katılımı ile gerçekleşebileceğine inanan marka, bunun sağlanması için her fırsatı değerlendiriyor.

Kendi düzenlediği kurum içi eğitimlerde teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan şirket, uzaktan eğitimin tecrübeli isimlerinden MyEnocta firması ile ortaklaşa oluşturduğu www.ugurkampus.com projesi ile eğitimde mekan ve zaman sınırlarını ortadan kaldırıyor. Kendileri için özel tanımlanan eğitim konularına internet erişimi olan her yerden ulaşabiliyor, etkileşimli içerik sayesinde adım adım uzmanlaşılıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı “Eğitime ve sürekli gelişime çok önem veriyoruz. Öyle ki tüm paydaşlarımızı kucaklayan şirket misyonumuzda ‘öğrenen organizasyon kültürüne’ değinerek bunun rekabette bize avantaj sağlayacağına inanıyoruz. Müşteri memnuniyeti için çalışmak içinde bulunduğumuz dönemde zaten kaçınılmaz. Bizler aynı zamanda birlikte iş yaptığımız paydaşların memnuniyetini arttırmak için de çalışıyoruz.” şeklinde açıklama yapan Genel Müdür Yardımcısı“artık projemize başarımızda emeği olan bayilerimizi de dahil ettik. Kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifreleriyle eğitim içeriğine ulaşabilecekler.” diye açıklama yaptı. Genel Müdür Yardımcısı ayrıca “Öncelikle iletişim, satış ve müşteri odaklılık konularında eğitimler planladık. Bunların içeriklerini kişisel gelişim yanında günlük iş yaşamına uygulanabilecek pratikleri de kapsayacak şekilde seçiyoruz. Önümüzdeki günlerde projenin kapsamını genişleterek projemizi zenginleştirecek, diğer iş ortaklarımızı da dahil ederek daha geniş bir katılımcıya ulaşacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.