Giriş Yap
Marketlerin Tercihi Uğur

Uğur Soğutma geliştirdiği kaliteli, uzun ömürlü ve çözüm odaklı ürünleriyle tüm işletmelerin öncelikli tercihi. Soğuk gıda zincirindeki yiyeceklerin korunması için dayanıklı malzemelerle ürettiği market tipi soğutucu/dondurucu modelleriyle işletmelere güven vermeye devam ediyor.

Dondurucu/soğutucu ve dondurucu modelleriyle birlikte defrost özelliğine sahip Uğur market tipi dondurucu ve soğutucu modelleri kullanılan malzeme kalitesiyle, bakım gerektirmeyen sağlam soğutma sistemiyle tüm firmaların öncelikli tercihi.

Uğur market tipi dondurucu ve soğutucu modellerinin kullanım kolaylığı ve ayarlanabilir ayak sistemi sayesinde işletmelerde istenilen yere konumlandırılmasına olanak sağlıyor. İster tekli ister ada şeklinde kolayca kurulumu yapılabilen market tipi dolaplar gıdaların en güvenilir şekilde saklanmasını sağlıyor.

Çevreci ürünleri ve kalitesiyle sektörün lider markası UĞUR Soğutma ürünleriyle sektöre yön vermeye devam ederken, müşteri beklentilerini de en üst seviyede karşılıyor. Tüm Uğur ürünlerine Uğur yetkili bayileri ve ugur.com.tr web adresinden ulaşılabiliyor.