Giriş Yap
Kuteks, SAP Projesine Canlı Geçişi Sağladı

     Yenilikçi ve yaratıcı projeleri ile tanınan Kuteks, SAP projesine canlı olarak geçiş yaptı. Şirket içi entegrasyon ve canlı geçiş işlemleri, Detaysoft firması işbirliği ile tamamlandı.

     SAP, bilindiği üzere 1972 yılında bir grup IBM mühendisi tarafından geliştirilmiş bir sistem ve yaklaşık 50 yıldan bu yana dünyanın önde gelen tüm global markaları tarafından kullanılıyor. Farklı modüllerden oluşan SAP (System Applications Products) sistemi sayesinde, büyük ölçekli işletmelerin hemen hemen tüm işlemleri otomatize edilip verimlilikleri artırılıyor. Hammadde alımından üretim, planlama ve hatta satış işlemlerine kadar pek çok farklı alanda organizasyon ve otomatizasyon sağlamak için kullanılan SAP, hâlihazırda dünyanın en büyük dördüncü yazılım firması sayılıyor.

SAP Projesi ile Elde Edilen Kazanımlar

     Kurumsal kaynak planlama süreçlerini iyileştirmek, finansal ve operasyonel verilerini daha verimli yönetebilmek,  teknoloji alt yapısını iyileştirmek ve şirketler grubu içerisinde kurumsal uyum ve performans artışı sağlamak için SAP altyapısına geçiş yapan Kuteks, bu sayede çok sayıda kazanım elde ediyor.  Daha kararlı iş fonksiyonları, etkin analitik uygulamaları ve iş zekası, süreç disiplini, ileri kurumsal yazılım teknolojisi, ileri kontrol fonksiyonları ve gerçekçi planlama ile tahminleme yeteneği sunan SAP platformu; aynı zamanda etkin üretim fonksiyonları, esnek ve entegre kurumsal yönetim sistemi ile kurumsal bilgi güvenliği de (Gizlilik, Bütünlük, Erişilebilirlik) sağlıyor. Geçiş işlemleri canlı olarak gerçekleştirildiği için, herhangi bir zaman kaybı da gerçekleşmiyor. Müşterileri, çalışanları, tedarikçileri, paydaşları ve ülkesi için büyük bir kazanım olan SAP projesini tamamlayan Kuteks, önümüzdeki dönem içerisinde bir dizi yenilikçi ve inovatif projeyi daha gerçekleştirmeyi planlıyor.