Giriş Yap
Her Mutfağa Uygun Bir Uğur Var!

Uğur dikey derin dondurucular farklı mevsimlere ait besinleri türlerine ya da kullanım önceliğine göre düzenli bir biçimde sınıflandırarak saklama imkanı sunuyor. Uğur dikey derin dondurucuların fazla yer kaplamayan tasarımları, evinizin ya da iş yerinizin dilediğiniz bölümünde kolaylıkla konumlandırabilme fırsatı sağlıyor.

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, birbirinden farklı dikey derin dondurucu modelleriyle tüketicilerinin beğenisini topluyor. Uğur, dar kullanım alanları için uygun 3 çekmeceli 93 lt modelden, 7 çekmeceli 265 lt modele kadar ihtiyacınıza ve yerinize uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Derin dondurucunun ustası olarak bilinen Uğur’un dikey derin dondurucuları teknik özellikleri ve tüketicilere sunduğu faydalar ile ön plana çıkıyor.

Uğur dikey derin dondurucuların düşük enerji tüketimi, farklı hacim ve çekmece seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için Uğur Yetkili Bayilerini, 444 84 87 müşteri hizmetleri hattını veya www.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.