Giriş Yap
Evinizin Yeni UĞUR'u

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma, birbirinden farklı dikey derin dondurucu modelleriyle tüketicilerinin beğenisini toplamaya devam ederken yeni ürünler de üretmeye devam ediyor.

Birbirinden farklı boyut, hacim ve renk seçeneğine sahip olan Uğur dikey derin dondurucu modellerinin arasında yepyeni bir model daha yerini aldı. 5 çekmeceye ve düşük enerji tüketme sahip olan ürünün ismi UED 5175 DTK.

 

UED 5175 DTK bir evin tüm gıda ihtiyacını ve daha fazlasını saklayabileceğiniz net 153 ltgeniş iç hacme sahip. Ani elektrik kesintilerinde bile yiyeceklerinizi 17 saat bozulmadan koruma sağlayan UED 5175 DTK, düşük ses seviyesi sayesinde de oldukça sessiz. Doğayı ve çevreyi koruyan düşük enerji tüketimiyle de dikkatleri üzerine çeken UED 5175 DTK gıdaları korurken cepleri de koruyor.

Yaz mevsimine özel cazip indirimlere ve 7 yıl ücretsiz garanti fırsatına sahip yeni ürün hakkında detaylı bilgi almak için Uğur Yetkili Bayilerini, 444 84 87 müşteri hizmetleri hattını veya www.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.