Giriş Yap
Dondurucum Mobil Uygulaması iOS ve Android Markette Yerini Aldı

     Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran uygulamaları ve inovatif projeleri ile tanınan, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, “Dondurucum” isimli mobil uygulamasını iOS ve Android marketlerinde yayınladı. 12 Eylül 2017 tarihi itibariyle bu işletim sistemlerini destekleyen tüm mobil cihazlarda kullanılabilecek olan uygulama, derin dondurucu kullanımını kolay, sağlıklı, hijyenik ve pratik bir hale getirmeyi amaçlıyor. Bilindiği üzere, derin dondurucularda depoladığımız gıdalar uzun bir süre boyunca saklanabilir. Ancak gıdaları depolarken üzerlerine depolama tarihi ve son kullanma tarihi yazılmamışsa, birkaç ay geçtikten sonra bu bilgiler unutulabilir. Bu da, besin ve gıdaların gereğinden uzun süre depolanmasına, lezzet ve tazeliklerini yitirmesine neden olabilir.

     Dondurucum mobil uygulaması, işte bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar, derin dondurucuya koyacakları gıda ve besinin türünü yazılım içinden seçince, tavsiye edilen saklama sıcaklığı ve yine tavsiye edilen depolama ömrü yazılım tarafından gösteriliyor. Derin dondurucuya koyacağınız tüm gıda ve besinleri önceden yazılıma girerek, şu bilgileri elde etmeniz mümkün oluyor:

Tavsiye edilen depolama süresi,Tavsiye edilen depolama sıcaklığı,Belirli bir gıda veya besini hangi tarihte depoladığınız,Geriye kalan depolama süresi (tahmini ömür),Son kullanma tarihi yaklaşan gıda ve besinlerin hangileri oldukları,Birden fazla derin dondurucu içeriğini kapağını açmadan görebilme olanağı,Üye olmanız halinde tüm bu bilgilere dilediğiniz telefondan ulaşabilme şansı.

     Yazılım, raf ömrü azalmış gıda ve besinleri öncelikli olarak göstererek, bunları bir an evvel tüketmeniz tavsiyesinde de bulunuyor. Bu sayede hem pratik, hem de sağlıklı bir derin dondurucu kullanımı sunabiliyor. Kâğıt/kalem ile not alarak gıdaları hangi tarihte depoladığınızı bir kenara yazmanıza gerek yok: Dondurucum yazılımı, bundan çok daha fazlasını yapıyor ve tüm mobil cihazlar üzerinde kullanılabiliyor.

     iOS 9 kullanan bir iPhone, iPad ve iPod ile 4.1 üzerindeki bir Android sürümüne sahip olan tüm cihazlarda kullanabileceğiniz Dondurucum yazılımını Uğur Soğutma müşterisi olmasanız dahi ücretsiz olarak yükleyebilir ve kullanabilirsiniz. İngilizce dilinde de görüntülenebilen yazılımı yüklemek için iOS kullanan bir cihaza sahipseniz https://itunes.apple.com/tr/app/dondurucum/id1274907813?mt=8 adresini, Android kullanan bir cihaza sahipseniz de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugur.derindondurucu adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.