Giriş Yap
Değerli Tüketicilerimizin Dikkatine

Türkiye’nin lider derin dondurucu markası olarak, sizlerden gelen bazı geri bildirimlerden ötürü tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için bu bilgilendirmeyi yapma gereği duyduk.

81 ile yayılan Yetkili Bayilerimizle sizlere en doğru ve en güvenilir hizmeti vermeye çalışıyoruz. Fakat serbest piyasa koşulları gereği çeşitli internet kanallarında Uğur markalı ürünlerimiz satılabiliyor.

Değerli tüketicilerimiz, Uğur markalı ürün alışverişlerinde https://www.ugur.com.tr/ resmi internet sitemiz veya Türkiye’nin her iline yayılmış Uğur Yetkili Bayileri tercih etmeyerek, internet satış platformlarından veya bayi kanalımızdan gerçekleşmeyen alımları yapmaları durumunda, montaja ilişkin her türlü hizmetin yetkili Servislerimizce verileceğini ancak ürünlerimizin nakliyesinin Yetkili Bayi ve/veya Servislerimizce yapılmamasından dolayı nakliye kaynaklı hasarların garanti kapsamında değerlendirilmeyeceğini, aksi duyuru ve bilgilendirmelerin yanıltıcı ve hukuka aykırı olduğunu mağduriyet yaşanmaması adına bildiririz.

Saygılarımızla

Kamuoyuna duyurulur