Giriş Yap
Uğur Soğutma’da Kadınlar Günü Unutulmadı

Uğur Soğutma aktif olarak çalıştığı her alanda yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirirken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de unutmadı.

Uğur yetkilerinin yaptığı ortak açıklamada, “Sadece ailelerin değil aynı zamanda toplumların da temel direğini oluşturan kadınların, haklarının sadece bugün değil her gün savunulması gerekmektedir. Yılın sadece bir günü kadın haklarından bahsetmek yerine, yılın her günü kadınların hayatımıza kattığı değerlerden, güzelliklerden bahsetmemiz ve ayrımcılığı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Nasıl ki ülkemizde Cumhuriyet döneminden bu yana kadınların bilim dünyası içinde var olmalarına karşı çıkılmamışsa, kurumumuzda da kadınlar her zaman değer görmüş ve desteklenmiştir. Kadınların yüksek eğitim görmesi, meslek sahibi olması, iş hayatına açılması ve bunu özellikle toplumda prestiji yüksek kabul edilen dallarda gerçekleştirmeleri daima önemsenmiştir. Bizler de Uğur Soğutma olarak Türkiye’nin değerli markalarından biri olmamızı sağlayan müşterilerimizi temsilen kadın çalışanlarımıza bizim için önemlerini hatırlatmak istedik. Kadınlara verilen değerin sadece bugüne özel olmadığını ve bu değerin sürekli hatırda tutulması dileğiyle kendilerinin Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

8 Mart’ta Uğur Soğutma, çatısı altında çalışan tüm kadınlara iş çıkışı karanfil dağıtarak, mesai sonrası evlerine giderken iyi hissetmelerini ve mutlu olmalarını sağladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedir?

Dünya Emekçi Kadınlar Günü her yıl 8 Mart'ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür.

Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadına verilen değeri daha iyi anlamak adına kutlanmaktadır. Bugünün kutlanmasındaki temel amaç; dünya barışının korunması, sosyal gelişim ve temel insan haklarının kullanılmasına, kadınların da eşitlik ve kendilerini geliştirmeye olanak bulmaları yanı sıra kadınlara eşit hakların verilmesiyle, dünya barışının güçleneceğine olan inançtır.