Giriş Yap
Uğur Soğutma TSE Covid 19 Güvenli Üretim Belgesi'ni Aldı

Dünya kalite standartları çerçevesinde oluşturduğu etkili soğutma sistemleriyle hem Türkiye’de hem de dünyada en çok tercih edilen markalar arasına girmeyi başaran Uğur Soğutma Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve uluslararası geçerliliğe sahip "Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi"ni aldı.

Ticari ve ev tipi soğutucularda 420'yi aşkın çeşidi ve günlük 4800+ adet üretim kapasitesi ile derin dondurucudan su sebiline, klimadan şişe soğutuculara, dondurma makinelerinden market dolaplarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Uğur Soğutma 220.000 m² faal kapalı alana sahip ana fabrikası ve 91.000 m² kapalı alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, toplam 2000’den fazla çalışanıyla virüsün ülkemize ilk girdiği günden beri üretim sahalarındaki önlemlerini almıştı. Her şeyden önce çalışan sağlığının en önemli unsur olduğunu belirten Uğur Soğutma alınan tedbirlerin ve yerinde/zamanında yapılan uygulamaların üretimde aksamanın olmadan devam etmesini sağlayarak sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturdu.

17 Ağustos 2020 tarihinde TSE tarafından yapılan denetimler çerçevesinde, üretim alanları, personel servisleri, pandemi eğitimleri, atık yönetimi, ofislerin uygunluğu, hijyen teçhizatları, yemekhane, dinlenme alanları ve tuvaletlerin sterilizasyonu gibi birçok alanın kontrolü sonrasında yeterlilikleri yerine getiren Uğur Soğutma“Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni aldı.

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi olan firma tarafından yapılan açıklamalarda “ T.C. Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tedbirler doğrultusunda önlemlerin alındığı, çalışma ve üretim alanlarından yemekhane ve dinlenme alanları ve daha fazlasına kadar çalışanlarımızın bulunduğu noktaları revize ettik. Covid-19 salgını son bulana kadar aldığımız önlemleri geliştirerek devam edeceğiz. Firmamız için önemli olan tek bir çalışanımızın fabrika içinde bu konuda sağlık sorunu yaşamamasıdır. Bu süreçte tüm çalışma arkadaşlarımızın göstermiş olduğu anlayış ve vermiş olduğu destek için teşekkür ederiz.” denildi.