Giriş Yap
Uğur Soğutma Ödülün Sahibi Oldu

     Uğur Soğutma, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız veriler ile veri analizine dayalı olarak hazırlanan Social Media Awards Turkey 2018’de Veri Analitiği Ödülleri'nin "Teknoloji Üreticileri" kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

     Soğutma sektörüne yön veren ve ürettiği teknolojiyle sürekli isminden söz ettiren Uğur Soğutma bu yıl 2'nci kez düzenlenen, sosyal medya ödüllerinin dağıtıldığı Social Media Awards Turkey 2018’de 'Socialbrands Veri Analitiği Ödülü' Teknoloji Üreticileri’ kategorisinde ödülün sahibi oldu.

     Markaların yıl boyunca sosyal medyada imza attıkları başarılı işlerin göz önünde bulundurulduğu Social Media Awards Turkey 2018'de Veri Analitiği Ödülleri’nde sosyal medya kanallarını doğru zamanda, doğru içeriklerle aktif olarak kullanan Uğur Soğutma iki taraflı interaktif iletişim olanağına önem vererek takipçilerinden de bu doğrultuda aksiyon alıyor, takipçilerini dinliyor isteklerine önem vererek marka tarafında bu istekleri değerlendirerek hayata geçiriyor.

     Boom Sonar ve Marketing Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, en başarılı marka ve projelerin, birçok kategoride yarıştığı yarışmada Uğur Soğutma’da ödül alan marka oldu.