Giriş Yap
Soğutmanın Uzmanından Lezzetin Uzmanlarına Dondurma Fıçısı

Düşük enerji tüketimleri ile yüksek performans sergileyen yeni Uğur dondurma fıçıları, renkli tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Göz sayısının 1’den 6’ya kadar bulunduğu ve sosluk seçenekleri olan farklı modellere sahip ürünler kolaylıkla yerinden çıkarılıp temizlenebilen dondurma kazanları ve hareket özgürlüğü sağlayan tekerlekleri ile çalışanların her türlü ihtiyacını en efektif şekilde karşılıyor.

Salamura teknesi iç kazanı, kovalar ve ana kazan bankosu 304 paslanmaz krom sacdan oluşan dondurma fıçılarının dış kaplamaları ise ahşaptan oluşuyor. Ayrıca R290 soğutucu gaz kullanılan ürünler çevre dostu ve yepyeni izolasyon teknolojisine sahip. Uğur Fıçılar, ışıklı (veya ışıksız) ve istenilen markalamaya uygundur. Tüm bu yeniliklerle birlikte bu yeni ürünler Uğur’un yapmış olduğu iyileştirme ve geliştirme yöntemleri sayesinde piyasadaki en ekonomik ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

Fiyatıyla ve 5 yıl garantisiyle oldukça ilgili gören Uğur Fıçılar, dondurmacılar başta olmak üzere pastane, kafe, otel ve çay bahçelerine kadar pek çok değişik işletmede kullanıma uygun. Yeni dondurma fıçılarıyla ilgili detaylı bilgi almak için Uğur Yetkili Bayilerini, 444 84 87 müşteri hizmetleri hattını veya www.ugur.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.