Giriş Yap
İzmir’de Muhteşem Şölen : Pastart

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu liderliğinde 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde İzmir Kültürpark’ta düzenlenen Uluslararası Festival’de Türkiye’nin ve dünyanın 20 ülkesinden gelen ünlü ustalar 3 gün boyunca yeteneklerini yarıştırdı.

İzmir’de pastacılık, tatlıcılık, şekercilik ve unlu mamuller festivali PASTART İzmir Festivali yoğun katılıyla dikkatleri üzerine çekti.

Un, şeker, süt/süt ürünleri, şekerleme, unlu mamul üreticilerinden pastacılara, pastanelere soğuk içecek firmalarına, lokmacılara ve dondurmacılara kadar birçok katılımcıların yer aldığı festivalde Uğur Soğutma da yerini aldı.

Uğur Soğutma hem ev tipi hem de festivale katılan firmalara çözümler üreten endüstriyel ürünleriyle festivalde en büyük ilgiyi gören firma oldu. Dondurma teşhir reyonlarından, dondurma makinelerine, pasta teşhir reyonlarından şişe soğutucularına kadar Türkiye’nin ve dünyanın büyük markalarına çözüm ürettiği ürünlerle standında misafirlerini ağırladı ve ürünlerini insanlara yakından tanıttı.

Dünyanın en büyük pastası yapılarak rekor kırılan festivalde Uğur Soğutma’nın lansmanını yeni yaptığı su sebilleri USP Menderes, USP Fırat ve alttan damacanalı estetik görünüme sahip USP Seyhan isimli modelleri tüketicilerle buluştu. Ayrıca derin dondurucunun tamamlayıcı ürünü olarak ürün gamına katılan UEF 20 MD isimli mikrodalga da büyük ilgi gördü. Uğur Soğutma’nın bu yeni ürünlerini Uğur yetkili bayilerinde ve www.ugur.com.tr web adresinde bulabilir ve yakından inceleyebilirsiniz.