Giriş Yap
2018 Uğur Soğutma Yetkili Servisler Toplantısı

Uğur Soğutma A.Ş.’nin her yıl düzenlediği Yetkili Servisler Toplantısı 22 Şubat 2018-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya Mirage Park Resort’ta gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye’nin her bölgesinden yüzlerce Yetkili Uğur Soğutma Servisi katıldı. Bu büyük organizasyonda Uğur Soğutma A.Ş.’nin Müşteri Hizmetleri, Bilgi Sistemleri, Yurt İçi Satış, Üretim, Ar-Ge, Kalite ve Kurumsal İletişim- Pazarlama departman yetkililerinin katılımıyla da Yetkili Servisler bir araya gelerek fikir paylaşımlarında bulundular.

2018 Yetkili Servisler Toplantımız 22 Şubat 2018 tarihinde Servislerin aileleriyle otele giriş yapmasıyla başladı. Otele giriş yapan Yetkili Servislerimiz aynı gün başlayan departman etkinlikleri alanında toplantıya katılan Uğur Soğutma A.Ş. yetkilileriyle bir araya gelerek mevcut sorunları, bu sorunların çözümlerini ve yeni projeleri konuşma imkanı buldular.

23 Şubat 2018 tarihinde de hız kesmeden devam eden toplantıda sabah kahvaltısından sonra “İstişare ve Genel Toplantı” gerçekleştirildi. Bu toplantıda Yetkili Servislerin Uğur Soğutma A.Ş.’ye iletmek istedikleri her türlü sorunlar ve istekler ayrıntılı olarak masaya yatırıldı. Yetkili Servislerin verimliliklerini ve kalitelerini arttırmak için geliştirilen randevulu sistem, masaüstü ve mobil yazılımlar tanıtıldı. Tüm yenilik ve geliştirmeler Yetkili Uğur Servisleri tarafından beğenilerek, büyük ilgi topladı.

24 Şubat 2018 tarihinde kahvaltı sonrası Müşteri Hizmetleri Müdürü Hasan Kardeşler tarafından eğitim verildi. Sabah saat 10.00’da başlayan ve saat 12.30’a kadar süren eğitimden sonra saat 19.30’da gala yemeği verildi. Gala yemeğinde Yetkili Servislerin sosyalleşerek keyifli bir zaman geçirmesi sağlanırken, 2017 yılı içinde çeşitli kategorilerde başarı gösteren birçok Yetkili Servise plaket, 2017 yılı içinde en iyi performans ve başarı gösteren 3 Yetkili Servisimize de Mondial motorsiklet hediye edildi.

Ödül alan Yetkili Uğur Servislerimiz:

2017 Yılı içerisinde Uğur kampüs eğitimlerini ilk tamamlayan Yetkili servisler:

  • Malatya/Merkez – Yusuf SARIGÜL: Uğur Kampüs eğitimlerini birinci tamamlayan olduğu için plaket
  • Aksaray/Merkez – Ahmet PEKER: Uğur Kampüs eğitimlerini ikinci tamamlayan olduğu için plaket
  • Amasya/Merkez – Ali DUMAN: Uğur Kampüs eğitimlerini üçüncü tamamlayan olduğu için plaket

2017 İnovasyon Ödülü:

  • Konya/Ereğli – Adnan DEMİRTAŞ: Buz makinası geliştirme çabalarından dolayı inovasyon ödülü plaket

2017 Müşteri Memnuniyeti Ödülü:

  • Antalya/Alanya – Mehmet Sadık KARADAĞLI: 2017 Müşteri Memnuniyet Ödülü plaket

2017 Yılı içerisinde yapılan teknisyen eğitimlerinde en yüksek başarıya sahip olan Yetkili servisler:

  • Kayseri/Melikgazi – Mehmet ASELDÖKTÜ
  • Muş/Merkez – Ragıp GÜNAY
  • Iğdır/Merkez – Yasin BOZACI
  • Zonguldak/Çaycuma – Aynur KOYMAT

2017 Yılı başarılı Yetkili Servis ödülleri:

  • Antalya/Manavgat – Ahmet Ali ÇELİK: 2017 Yılı başarılı yetkili servis üçüncüsü ödülü Mondial Speedy 110
  • Malatya/Merkez – Yusuf SARIGÜL: 2017 yılı başarılı yetkili servis ikincisi ödülü Mondial 125 NT
  • Antalya/Alanya – Mehmet Sadık KARADAĞLI: 2017 yılı başarılı yetkili servis birincisi ödülü Kymco Scooter People One 125