Giriş Yap
Uğur Soğutma 2016 Bayiler Toplantısını Gerçekleştirdi

     Uğur Soğutma 62. Yılına girerken geleneksel hale gelen bayiler toplantısını 17-20 Aralık tarihleri arasında Antalya Kemer Rixos Sungate Otel’de büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.

     Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı 2016 satış ve hedef stratejileri hakkında konuşarak yeni ürün lansmanları ve yeni A++ Büro tip buzdolapları, A++ ev tipi buzdolapları, A++ klimalar, teşhir dolapları, pasta dolabı, su sebilleri, yumuşak dondurma, dondurulmuş yoğurt ve buzlaş makinelerini tanıttı.

     Yurt İçi Satış Koordinatörü Erdoğan ULAŞ, 2016 perakende sektöründeki yeni trendler ve sektörle ilgili tespitlerini konu alan bir konuşma yaparak bayileri sektörde daha iyi tanımalarını ve daha güvenilir adımlar atabilmeleri için bilinçlendirdi.

     Toplantıda konuşma yapan Uğur Soğutma Finans Direktörü Mehmet Ali Kurşun finans sektöründeki yenilikleri, bankacılık sektöründeki yeni kampanyaları ve Türk Ticari Kanunu değişikliklerinden bahsederek bayileri finans konusunda bilgilendirdi.

     2016 satış yılı stratejilerinin ve hedeflerinin bayilerle paylaşıldığı toplantı, her sene olduğu gibi bu sene de bayilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi. Şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımında ve misafir konuşmacı Ahmet Şerif İzgören’in “Şirketinizi torunlarınıza nasıl bırakırsınız” konulu bir seminer verdiği toplantılarda 2015 yılı değerlendirmeleri ve 2016 yılı hedefleri bayilere anlatıldı.

     Toplantıların son akşamı ise katılımcılar,  Mustafa Ceceli’nin sahne aldığı galada sanatçının sahne performansı ile unutulmaz bir gece yaşadı.