Giriş Yap
Uğur Ailesinin Yeni Üyesi Uğurgiller Tatlı Dostluklar Ve Lezzetli Anlar İçin Aramızda

Mevsiminde toplanan sebze ve meyveleri mevsimler boyu koruyup Tazeliğin Güvencesi olan Uğur, mikro site sayfasında eğlence dolu uygulamalarla hayranlarına merhaba dedi. Meyvelerden oluşan bu mutfak ailesi www.ugurgiller.com sitesinde dört farklı eğlence ile misafirlerini ağırlıyor.

Aksiyon ve macera sevenler için başrolünde “Zıp Zıp Elma”nın olduğu platform oyunu var. Fare ile kontrol edilen kahraman elmamız Topla-Kazan oyununda tepelerin üzerinde zıplıyor ve hep taze kalmak için buz topluyor.

Eşini Bul uygulamasında ise “Üzümel”in rehberlik ettiği oyunda, kartların altında gizli Uğur modellerini en kısa sürede eşleştiren kullanıcılar yüksek puan almayı hedefliyor.

Sitede yer alan üçüncü oyun Puzzle “Boz Yap” ile dört farklı model Uğur ürününe ait küçük parçalara ayrılmış görselleri fare ile doğru yere sürükleyip en kısa sürede tamamlamaya çalışmak gerekiyor.

Son oyun ise temeli Eski Mısır’a dayanan ve bilgisayara karşı oynanan bir strateji mücadelesi. Adını taktik kelimesinin hecelerinden alan Tic Tac Toe; düşey, yatay veya çapraz eksende “Armuduye” nin sıralanmaya çalışıldığı bir eğlence.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, projenin uzun zamandır Uğur Soğutma’nın ilgili birimleri dâhilinde yapılan bir çalışma olduğunu ve sitenin ziyaretçilerine önümüzdeki günlerde bazı sürprizler yapılabileceği belirtildi.