Giriş Yap
Uğurgiller Hediye Dağıtmaya Devam Ediyor.

Uğur Soğutma sosyal medyadaki hesaplarında düzenlediği aktiviteler sonrası katılımcıları sürpriz hediyelerle buluşturuyor.

Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur’un Facebook sayfasından hayranları ile tanıştırdığı Uğurgiller Ailesi, takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor. Çeşitli oyunların yer aldığı Uğurgiller geçtiğimiz ay ödüllü bir yarışma düzenledi. 15 Aralık 2014 tarihine kadar süren yarışmada web sitesinde yer alan oyunlarda en yüksek puanı alan yarışmacılara Mondial Resolute X model bisiklet hediye edildi. Kazananların siteden de duyurulduğu yarışmacılar ve katıldıkları iller

Berna OĞUZ – Kocaeli

Mehmet Ali DUMAN – Mersin

Murat AKBAŞ – Mardin

olarak duyuruldu.

Konu ile ilgili Pazarlama Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Öncelikle yarışma sonunda ödül kazanan takipçilerimizi tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Uğur Şirketler Grubu olarak faaliyet alanlarımızın tümünde müşterilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumuzu hatırlatmak isteriz. Onların gerek fiziksel ortamlarda gerekse sosyal medyada bize ulaşabileceği ve paylaşım yapabileceği tüm kanallarda varız. 7 gün 24 saat müşterilerimizi dinliyoruz.” diyerek iletişime verdikleri öneme değinen yetkili “Bu tür mecralarda ortaya çıkan etkileşim ile tüketicilerimizle bir sinerji ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Hem çevre dostu A++ enerji sınıfı ürünlerimizle Türkiye’nin tasarruf etmesine katkıda bulunuyoruz hem de sosyal medyadaki takipçilerimizle bu tür organizasyonlarla daha da yakınlaşıyoruz. Onların takdirini ve memnuniyetini kazanmak bizler için başlangıç noktası. Hem ürünlerimizde hem de çalışmalarımızda sürprizlerimiz devam edecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Puzzle (Yap-Boz), Eşini Bul ve Tik Tak Toe gibi oyunların yanı sıra Topla Kazan adındaki platform oyununa www.ugurgiller.com web adresinden ulaşılabiliyor.