Giriş Yap
Uğur Soğutma’ya İnsana Saygı Ödülü

     Uğur Soğutma bu yıl 15.cisi düzenlenen ‘İnsan Kaynakları Zirvesi’ çerçevesinde sektörün en prestijli ödüllerinden İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

     Kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen zirvede Türkiye genelinde adayların başvurularını en kısa sürede yanıtlayan, en çok istihdam sağlayan ve en çok başvuru yapılan firmalar ödül almaya hak kazanıyor. Lider insan kaynakları sitesi Kariyer.Net, ödül için iş başvurularını en hızlı yanıtlayan, en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmaları aday olarak kabul ediyor. Ayrıca iş başvurusu yapan adayların seçtiği en beğenilen firma ve en beğenilen iş ilanı da ödüllendiriliyor.

     Farklı sektörlerden kazananların açıklandığı ve ödül aldığı gecede Uğur Soğutma da ödüle layık görüldü. 2015 yılı boyunca istihdam süreçlerinde gösterilen performansların baz alındığı çeşitli kriterleri başarıyla yerine getiren marka, yapılan değerlendirme sonucu İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı.

     30.000 üzerinde başvurunun incelendiği organizasyonun ödül töreni 17 Şubat Çarşamba günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Ödülü Uğur Soğutma adına alan İnsan Kaynakları departmanı yetkilisi “Bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Sektör ile birlikte tüm Uğur Şirketler Grubu’nun insan kaynakları alanında geçirdiği evrim bize daha yüksek standartları başarmayı zorunlu kılıyor.  Sadece mevcut kadrolar için değil aynı zamanda aday çalışanlarımız için her geçen yıl hedeflerimizi daha da büyütüyor, çıtayı sürekli yükseltiyoruz. Bu ödülü kurumsallaşma ve süreç iyileştirme projelerimizde yer alan ve büyük çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum.” diyerek mesai arkadaşlarına teşekkür etti.