Giriş Yap
Uğur Soğutma’nın Stantı İzmir Fuarı’nda En Çok İlgi Görenlerden Biri Oldu

84. İzmir Fuarı’nda 190 m2 lik stantta misafirlerini ağırlayan Uğur, 2015‘te en çok ilgi gören derin dondurucu ve buzdolabı modellerini sergiledi.

Konuyla ilgili Uğur Soğutma Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan ULAŞ yaptığı basın toplantısında “İzmir Enternasyonel Fuarı sadece ülkemizin değil aynı zamanda komşu devletlerin de ticari ilişkilerinde önemli bir yer tutuyor. Biz kurulduğumuz zamandan beri bu fuarda yer alan ve Ege havzasından beslenen köklü kuruluşlardan biriyiz. Gün geçtikçe hem bu organizasyona hem de markamıza artan ilgiden çok memnunuz” diye konuştu.

Her yıl 1.500.000 ziyaretçiye kucak açan 1.200’ün üzerinde katılımcının ev sahipliği yaptığı organizasyonda, ziyaretçilerin her geçen yıl daha yüksek beklentilerle markaların stantlarını ziyaret ettiğini belirten ULAŞ “Geçtiğimiz yıl 2 yeni model dikey derin dondurucumuzu tanıtmıştık. 2015 te ise portföyümüze buzdolabı ve derin dondurucu olmak üzere 6 yeni model daha ekledik. Bu yıl hem inoks ürünlerimizle şık mutfaklara hitap ettik hem de no frost modeller ile son teknoloji tasarımları halkımızla buluşturduk.” dedi.

Pazarlama Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Biz Uğur olarak sadece dolap üretmiyoruz. 60 yılı aşkın ticari tecrübemizle lezzeti soğuğun gücüyle koruyarak insanlara ulaştırıyoruz. 1954’te dondurmayla başlayan bu tatları koruma serüvenimize limonata ve meyve suyu gibi doğal meşrubatlarla devam ederek bugün dünyanın en büyük markalarının stratejik ortağı olduk.” diyerek açıklamasına devam eden yetkili “Evlerde de annelerimizin marifetli ellerinden çıkan yemeklerin, yöresel tatların aylar boyu korunması için çalışıyoruz. Rekabetçi ve kazançlı ürünlerimizle mevsiminde yetişen doğal sebze ve meyvelerin vitaminlerini, etlerin ve balıkların besin değerlerini kaybetmeden saklanmasını sağlıyoruz. Böylece bizi tercih eden evlere sağlık ve mutluluk götürdüğümüze inanıyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.