Giriş Yap
Uğur Soğutma İSİB Ödül Törenine Aldığı 3 Ödülle Damga Vurdu

Kuruluşundan bu yana soğutma sektöründe ilklere ve başarılara imza atan Uğur, 2014 yılı İklimlendirme Sektörü Başarılı İhracatçılar ödül töreninde 3 ödül birden alarak ihracat ve üretimindeki başarısını taçlandırdı.

29 Nisan 2015 tarihinde Ekonomi Bakanı, önemli kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri ile sektör temsilcilerinin katılımıyla Ankara’da İSİB merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde, birliğe üye firmalara 21 kategoride toplam 59 ödül verildi. Bu yıl da düzenlediği “Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde İSİB, 2014 yılı ihracat performanslarına göre değerlendirme yaptı. En fazla ihracat yapan firma dalında ikincilik kazanan Uğur, soğutmalı kabinler-derin dondurucular dalında ve en fazla ülkeye ihracat dalında birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Şirketin yönetiminden yapılan açıklamada ‘Bu tür ödüller bizi teşvik ederek bir kere daha yeteneklerimizin farkına varmamızı sağlıyor ve gelecekteki çalışmalarımıza önemli ölçüde yön veriyor. Sektörün öncü firmalarından biri olarak, üyesi olduğumuz İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından 3 dalda ödüle layık görülmek bizi çok mutlu etti ve onurlandırdı. Bu büyük marka değerli müşterilerimize sunduğu hizmeti her geçen gün arttırarak tedarikçilerimizden iş ortaklarımıza kadar hep birlikte büyüyerek ülke ekonomisine katkı sağalamaya devam edecek. Bu başarıda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dendi.

İSİB kimdir?2011 yılı sonunda faaliyetlerine başlayan İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), kuruluşundan itibaren her yıl üye firmalarını İhracat Başarılarına göre ödüllendiriyor. Hedefler ve Stratejiler Belgesi yayınlayan ender sektörlerden biri olan İklimlendirme, 2023 vizyonunu belirleyerek 55 milyar dolar iç ve dış pazar hacmine ulaşmak için yola çıktı. İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği çatısı altında toplanan sektör firmaları artık daha kapsamlı, etkin ve güçlü bir şekilde ihracat yapabilme imkânına kavuştu. Meclisi, vakfı, dernekleri ve ihracatçı birliği ile örgütlenme yapısını tamamlayan İklimlendirme Sektörü, İSİB çatısı altında Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya adaydır.