Giriş Yap
Uğur Soğutma Çalışanlarına El Kliması Dağıtıldı

     Haziran ayında Kuşadası/Aydın’da bulunan Kuşadası AVM meydanında halka sürpriz bir etkinlik ile el klimaları dağıtan Uğur Soğutma, bu etkinliğin bir benzerini çalışanları için de düzenledi.

     23 Haziran 2017 tarihinde, Uğur Soğutma Şirketler Grubu çalışanları işyerlerinden çıkış yaparken keyifli bir sürprizle karşılaştı. Çıkış kapısında ücretsiz el klimalarını alan çalışanlar, evlerine mutlu olarak ayrıldılar. Uğur Soğutma çalışanlarına dağıtılan el klimalarının en büyük özelliği ise cep telefonları veya bilgisayarlara takılarak çalıştırılabiliyor olması. Kullanımı kolay el kliması, dışarıdayken dahi serinleme olanağı tanıyor.

     El klimalarını hemen kullanmaya başlayan çalışanlar, objektiflere gülümseyerek poz verdi. Etkinlik bünyesinde toplam 2.600 adedin üzerinde el kliması dağıtıldı ve tüm çalışanların bir mobil klima sahibi olması sağlandı. Çalışanlarına değer veren ve yaşam kalitelerini yükseltmeye yönelik projeler düzenleyen Uğur Soğutma, yıl boyunca benzer sürpriz etkinliklere devam edecek.