Giriş Yap
Uğur Pratik, Hayatı Kolaylaştırıyor

     Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yeni bir ürün serisini tanıttı. Uğur marka aksesuar ve temizlik ürünleri, ürün çeşitliliği ve sayısı artırılarak artık “Uğur Pratik” adıyla satışa sunulacak.

     Ev ve ofis hayatını kolaylaştırmak için tasarlanan Uğur Pratik serisi, Uğur Soğutma ürünlerinin yanı sıra, diğer beyaz eşya modelleri için de kullanılabilecek. Derin dondurucu ve beyaz eşya modellerinin uzun ömürlü olmasını ve sağlıklı çalışmasını sağlayacak ürünlerden oluşan seri, günlük kullanımda karşılaşılan pek çok sorunun servis çağırmaya gerek kalmadan halledilebilmesini de sağlayacak. Beyaz eşya ve derin dondurucuların kullanım ömrünü uzatacak olması nedeniyle, satın alınan ürünlerin daha uzun süre verimli bir şekilde kullanılması da mümkün olacak.

     Hâlihazırda, Uğur Pratik serisinde kireç önleyici, sebil bardaklık, su sebili temizlik ve dezenfeksiyon, Uğur ikram seti, soğutucu ve dondurucu temizleyici, tel ve plastik sepetler yer alıyor. Tüm bu ürünleri Uğur Soğutma’nın çevrimiçi mağazasından sipariş etmek mümkün. Uğur Pratik serisinde yer alan ürünlerin sayısı ve çeşitliliği kısa bir süre içinde artırılacak ve bu serideki ürünler hem çevrimiçi mağazada, hem de Uğur Soğutma servislerindeki stantlarda satışa sunulacak. 62 yıllık Uğur Soğutma deneyimi ile hazırlanan Uğur Pratik ürünleri, kelimenin tam anlamıyla hayatı kolaylaştıracak. 

Uğur Pratik ürünleri için Aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

www.ugur.com.tr/urunler/aksesuar-ve-sarf-malzemeler