Giriş Yap
Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da

     Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu üreticisi olan Uğur Soğutma tarafından İzmir / Bostanlı ve Aydın/Nazilli semt pazarlarında düzenlen “Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da” etkinlikleri, hız kesmeden 13 ayrı noktada daha devam ediyor.

     Bilindiği üzere, bu etkinlikte Uğur Soğutma çalışanları boş pazar etiketleri ile pazarı ve pazarcıları ziyaret ediyor. Üzerinde “Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da” sloganı ile Uğur Soğutma logosunun bulunduğu etiketlere kimi zaman fiyatlar, kimi zaman da gülümseten keyifli mesajlar yazılıp pazarcılara dağıtılıyor. Tezgâh sahipleri ve halk ile bir araya gelerek gıda ve besinleri derin dondurucuda saklamanın faydaları hakkında kısa mesajlar veren Uğur Soğutma çalışanları, besinleri taze tüketmenin öneminden ve derin dondurucu kullanımının faydalarından da bahsediyor. Bu sayede, gerek pazarcılar ve gerekse de halk, semt pazarlarından aldıkları gıda ve besinleri ilk günkü tazelikleri ile mevsimler boyunca saklayabileceklerini, beslenme alışkanlıklarını mevsimlere göre belirlemek zorunda olmadıklarını, sürekli alışveriş yapmak zorunda kalmayacakları için pazar masraflarını kısabileceklerini ve bakliyatlarını haşerelerden koruyarak sağlıklı ve lezzetli bir şekilde depolayabileceğini öğreniyor. “Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da” etkinliği, aynı zamanda uygun fiyatlarla satın alınan gıdaları uzun süre muhafaza ederek tasarruf yapabileceğinizi de vurguluyor.

     Bu keyifli ve faydalı etkinlik,  13 ayrı noktada yeniden düzenleniyor. 4 - 28 Ağustos tarihleri arasında Gebze, Pendik, Giresun, Trabzon, Samsun, Ordu, Erzurum, Malatya, K.Maraş, Antep, Adana, İzmit ve Maltepe’de düzenleniyor olan etkinlikler, hem taze beslenmenin önemi ve hem de uzun süreli gıda depolamasının faydaları hakkında halkın bilinçlenmesini sağlayacak. Uğur Soğutma, halkla bir araya geldiği etkinlikler düzenlemeye devam edecek.