Giriş Yap
Nazilli Ticaret Odasından Vergi Rekortmenleri ve İhracat Yapan Üyelerine Teşekkür Plaketi

     Yoğun İlgi Odağı olan Girişimcilik Stantların bulunduğu ve vergi rekortmenleri ve ihracat yapan üyelerine teşekkür plaketi sunulduğu törende bir teşekkürde Uğur’a geldi.

     2015 yılı kapsamı Nazilli Ticaret Odası Bünyesinde gerçekleştirilen tören büyük bir başarıyla sonuçlandı. Yaklaşık 750 davetlinin katıldığı törene Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Yenipazar Kaymakamı Nursel Karahan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Nazilli İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Etem Karakaya, Aydın KOSGEB Müdürü Sadık Ceyhan, Aydın Bilim Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Mustafa Görgülü ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

     Onlar Bizim Gurur Kaynağımızdır.

     Başkan Arslan yaptığı konuşmada girişimcilere ve yatırımcılara verilen desteklerin boşa gitmediğine değinirken girişimcilerin birçok sorunla mücadele ettiğine vurgu yaptı. Bu sorunların arasından sıyrılıp vergi rekortmeni olan, ihracat yapan üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti. “O işletmeler bizim onurumuzdur ve gurur kaynağımızdır” ifadelerine yer verdi.

     Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan da yaptığı konuşmada proje ekibine “Girişimcilerimizin işletmelerini hayata geçirmeleri aşamasında onlara katkı sunan, iş planlarının hazırlanmasında ve sunumu aşamasında yardımcı olan üniversite öğrencilerimizden oluşan proje ekibimizde vergi rekortmenleri ve ihracat adı altında bulunan üyelerimize de sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.