Giriş Yap
Uğur'dan Soğutma Sistemleri Eğitimi

     Halk Eğitim Merkezi ve Uğur Soğutma işbirliği ile "Soğutma Sistemleri" kursu açıldı.

     Halk Eğitim Merkezi ve Uğur Soğutma işbirliği ile “Soğutma Sistemleri” kursu açıldı. UĞUR Soğutma fabrikası toplantı salonunda, Halk Eğitim Merkezi(HEM) işbirliği ile ‘Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler’ kapsamında ‘Soğutma Sistemleri’ kursu açıldı. UĞUR Soğutma personelinin yoğun ilgi gösterdiği kurslar, her hafta pazartesiden cumaya kadar, günde 8’er saatten toplam 40 saat sürecek. Fabrikada verilecek kurslar yaklaşık 3 ay devam edecek.

     Uğur Soğutma ve HEM işbirliği ile yapılan kurs hakkında bilgi veren Akşam Sanat Okulu Müdürü Ramazan Gülmez eğitimlerin çok yararlı geçtiğini ifade etti. Gülmez “UĞUR Soğutma yaptığımız protokol gereği şirketin bünyesinde ‘Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşler’ kapsamında ‘Soğutma Sistemleri’ kursu açtık. Kurlarımız her hafta pazartesiden cumaya kadar, günde 8’er saatten toplam 40 saatten oluşuyor. Fabrikada süren kurslar yaklaşık 3 ay devam edecek. Eğitimler sonucunda sertifikalandırma yapılıyor. Bu sertifika içerisinde kişiler 24 saatlik iş güvenliği, 16 saate meslekleri ile ilgili eğitim alıyorlar. Bu eğitimler UĞUR Soğutma Anonim Şirketi’nin merkezinde yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

     Bu organizasyon ile ilgili açıklama yapan Uğur Soğutma Personel ve İdari işler Müdür Hakkı İLBAY soğutma sistemleri eğitimi hakkında “Uğur Soğutma olarak eğitime her zaman destek vermekteyiz. 2016 da özellikle mesleki eğitimler konusunda daha yoğun bir eğitim takvimi planlamaktayız ve bu eğitimlerimiz Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği şeklinde yapılmasından çok memnunuz.” şeklinde ifade etti.