Giriş Yap
Uğur, Yönetici Adaylarına Yatırım Yapıyor

Uğur Soğutma’nın, AIM Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri ile birlikte yürüttüğü “Liderlik ve Koçluk” programını başarıyla bitiren çalışanlarına sertifikaları dağıtıldı.

Şirketin Nazilli genel merkezindeki tesislerinde altı gün süren oturum sonunda 16 yönetici adayına; yönetim, liderlik ve koçluk ile ilgili teorik ve çağdaş organizasyon uygulamaları hakkında eğitim verildi. Dersler boyunca pratiğe yönelik çalışmalara ve canlandırma uygulamalarına (role-playing) yer verilirken, kişilik envanteri ve liderlik yaklaşımı belirlenen katılımcılar için kişisel gelişim fırsatlarına da dikkat çekildi.

Sertifika töreni öncesinde mezun personeli tebrik eden İK ve Finans Genel Müdür Yardımcısı “Günümüzde tüm şirketler yetenek havuzlarındaki çalışanları kazanmanın farkındalığını yaşıyor. Bu projelerin ve yatırımlarının karşılığını en üst düzeyde alabilmek için bizim şirketimiz de kendilerine her türlü destek ve imkânı sunuyor. Bizim Uğur olarak asıl kazancımız çalışanlarımızın kariyer hedeflerine ulaşabilmek katıldığı bu çalışmalar sonucunda yüksek motivasyon ve çalışan memnuniyeti ile bize geri bildirimde bulunmalarıdır.” diyerek katılımcılara başarılar diledi.

Konu ile ilgili İnsan Kaynakları Bölümü’nden yapılan açıklamada “Uğur Soğutma olarak şirket hedefimizde on yıl içinde sektörümüzde lider olmak var. Bu hedefimize de nitelikli insan gücü ile ulaşabileceğimizin farkındayız.

Bu program şirket genelinde çalışanlarımızın potansiyelini üst seviyeye taşıyacak ve hem toplam verimliliğe hem de üretkenliğe katkısı olacağına inandığımız çalışmaların başlangıcını oluşturuyor. İş ortağımız AIM Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali COŞKUN’un yönetiminde içeriği belirlenen ve daha çok yönetim konularına değinilen bu oturumlara önümüzdeki dönemde devam edilecek. Sonraki eğitimlerde inovasyon, üretim, pazarlama, ticaret ve hukuk gibi konulara da yer verilecek.” diyen yetkili “İki yıllık bir süreye yayılacak programların sonucunda katılımcıların işletme yüksek lisansı (MBA) seviyesine yakın eğitim almasını hedefliyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.