Giriş Yap
Uğur USmart Klimalar, Yazınızı Serinletmek ve Havanızı Tazelemek İçin Hazır

Soğutma sektörünün öncü firması 60 yılın üzerindeki deneyimiyle sürekli yeniliklere imza atan Uğur Soğutma, yaz aylarınızı USmart klimalarıyla serinletiyor.

Şık ve modern tasarımıyla evinizin havasını değiştiren, enerjinizi boşa harcamayan ve tasarruf sağlayan Uğur klimalar, Bio Filtre ve Ionizer özelliğiyle sağlığınızı koruyor. Yapılan araştırmalar Ionizer özelliği sayesinde ortama salınan negatif iyon yüklü havanın kan dolaşımını düzenlediği, kemik gelişimine yardımcı olduğu, kas yorgunluğunu azalttığı, metabolizma sistemini desteklediği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermektedir. Bio Filtre ise, havadaki partiküllerin yakalanıp yok edilmesini ve havanın temizlenmesini sağlıyor.

Yeni AB enerji tebliğine uygun, A+ enerji sınıfı olması enerji tüketimi yanı sıra  sessiz iç fanıyla maksimum huzur sağlayan Usmart klimalar daha birçok özelliği içinde barındırıyor. Turbo moduyla hızlı ısıtma ve soğutma sağlıyor. Korozyonu önleyen Golden fin özelliği ile size uzun yıllar hizmet eden Uğur “Akıllı klimalar” Follow Me özelliği sayesinde tüm ortamın istediğiniz serinliğe erişene kadar çalışıp konforunuzu sağlıyor. Akıllı nem kontrolü sayesinde içerinin nemini olmasını istediğiniz şekilde sağlıyor.

Uğur klimalar, üstün teknolojisi sayesinde ortam sıcaklığını sabit tutarak ani ısı değişimlerini önler ve dolayısıyla tükettiği enerjiyi mekânda ihtiyaç duyulan kapasiteye göre ayarlıyor. Dış ortam sıcaklığı +50°C’ ye kadar çıksa dahi soğutma işlevini yüksek performansta sağlıyor.

Uğur Klima’nın şık bir detay oluşturan dijital elektronik göstergesi ve kumandası, aynı zamanda seçtiğiniz ısıtma/soğutma/fan veya nem alma fonksiyonlarını takip etmenizi sağlıyor. Tüm özelliklerinin kontrol edilebildiği uzaktan kumanda sayesinde kullanıcıların rahatı bozulmadan ortamda istenen sıcaklık ve hava akımı sağlanabiliyor.

Uğur USmart klimalar yazınızı serinletmek, havanızı tazelemek için UĞUR yetkili bayilerinde sizleri bekliyor. Ayrıntılı bilgiye http://www.ugur.com.tr/urunkategorisi/klimalar-2 adresinden ulaşılabiliyor.