Giriş Yap
Uğur Soğutma’nın İkinci Fabrika Satış Mağazası Aydın’da!

60 Yılı aşkın ticari faaliyetlerini başarıyla sürdüren, Türkiye’nin ilk derin dondurucu üreticisi Uğur, yeni fabrika satış mağazasının açılışını Aydın’da gerçekleştirdi.

Son yıllarda yurtiçindeki yetkili bayilerinin ve showroomlarının yaygınlaşmasına önem veren Uğur Soğutma, Nazilli’deki yatırımından sonra, ürünlerini Aydın’daki fabrika satış mağazasında halkın beğenisine sunmaya başladı. Forum Aydın AVM kuzey yolu üzerinde yer alan Doğu Gazi Bulvarı, Gazi Paşa Mevkii’nde yeralan teşhir ve fabrika satış mağazası, Uğur’un konsept mağazaları baz alınarak baştan sona yeniden dekore edildi. Yeni yılın ilk günlerinde bina giydirmesi yapılan mağazanın çevre düzenlemesi de tamamlandı ve halkın beğenisine sunuldu. Konu ile ilgili Uğur Şirketler Grubu, Kurumsal İletişim Sorumlusu’ndan yapılan açıklamada: “Bugünlere gelmemizde büyük katkısı olan yerel halkımıza borcumuz büyük. Aydınlı hemşerilerimizin de dünyanın 137 ülkesindeki ev hanımlarının tercihi, Uğur kalitesi ile hesaplı olarak tanışmasını istedik. Bu nedenle Aydın mağazamıza özel indirim ve kampanyalar ile onlara teşekkürlerimizi ulaştırıyoruz.” dendi. 

Mağazada, üretimi 100% Nazilli’deki fabrikada yapılan yatay derin dondurucu, şişe soğutucu ile buz makinelerinden; klima, sebil ve buzdolabına kadar onlarca ürünün tanıtım ve satışı yapılıyor.

Uğur Aydın Fabrika Satış Mağazası’na 0256 213 88 44 telefon numarasından ve Zafer Mahallesi, Doğu Gazi Bulvarı No: 181/A-B Efeler Aydın adresinden ulaşılabiliyor.