Giriş Yap
Uğur Soğutma'dan Nazilli Emniyetine Büyük Destek

                Uğur Soğutma ve Nazillili bazı iş adamları ile birlikte örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı ve ilçe emniyet teşkilatınca kullanılmak üzere 10 yeni araç yardımında bulundu.

Nazilli Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme, Destekleme ve Yaşatma Derneği öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde Nazillili iş adamları ve esnaflarının yardımıyla alınan 10 yeni araç, vatandaşın huzur ve asayişinin temininde kullanılmak üzere Nazilli İlçe Emniyetine teslim edildi.

                Bir çok sosyal sorumluluk projesinde aktif rol alan Uğur Soğutma A.Ş. yetkilileri Nazilli İlçe Emniyeti’ne teslim edilme törenine katıldı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen töreninde protokol de hazır bulundu. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü,  Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz,  Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler ve Nazilli'deki daire müdürleri, oda başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ile birçok iş adamı ile emniyet personeli törende hazır bulundu.

                Araç teslim töreni, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Ardından protokol üyeleri günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Konuşmalarının ardından Nazilli Müftüsü Necati Topaloğlu'nun katılımıyla dualar eşliğinde kurban kesildi. Son olarak Aydın Valisi Erol Ayyıldız, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü,  Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur,  Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,  Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir'in kurdele kesimiyle 10 yeni araç teslim edildi.

                Yaptığı katkılardan dolayı emeği geçen iş adamlarına teşekkür eden Daşdemir, " Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 10 adet aracımızı bugün itibariyle halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu süreçte bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. Ayrıca manevi desteklerinden dolayı da başta Sayın Valimiz Erol Ayyıldız olmak üzere Sayın Kaymakamımız Mehmet Okur ve İl Emniyet Müdürümüz Dr. Halis Böğürcü'ye teşekkür ederim. Ben millet olarak paylaştıkça ve yardımlaştıkça daha da güçleneceğimizi düşünüyorum. Rabbim kaza bela vermesin ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şükranlarımı arz ediyorum" dedi.