Giriş Yap
Uğur Soğutma Uluslararası İzmir Fuarı’nda

60 yılı aşkındır soğutma sektöründe faaliyet gösteren Uğur Soğutma, 2015 Yılında da İzmir Enternasyonel Fuarı’nda yer alıyor.Cumhuriyet’in ilk yıllarından beri organize edilmekte olan İzmir Enternasyonel Fuarı 84. yılında kapılarını yeniden tüm dünyaya açıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu olan İZFAŞ tarafından her yıl düzenlenen fuar, yurtiçi ve yurtdışından katılımcılarla hem tüketici hem üreticileri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Bu yıl 28 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak fuar için hazırlıklar tamamlandı. Uğur Soğutma da, Kültürpark fuar alanında yepyeni enerji tasarruflu ürünlerini tanıtacağı Hol 2’de 252 numaralı 190 m2‘lik stantta yer alıyor. Dünyanın 137 ülkesine ihraç ettiği kaliteli ürünleri ziyaretçilerle buluşturuyor.

Fuara katılımları hakkında açıklama yapan Yurtiçi Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş “Şirketimizin kurulduğu 1954 yılından beri soğutmanın gücünü hayata lezzet katmak için kullanıyoruz. Dünyanın en büyük gıda ve meşrubat firmaları arasında yer alan müşterilerimize sürekli ve sürdürülebilir bir hizmet veriyoruz. Fuarda ise özellikle ev tipi ürünlerimiz olacak. 2015 yılında piyasaya sunduğumuz yeni dikey derin dondurucu ve buzdolabı modellerini tanıtacağız.” dedi.

“Bu modellerin yanında ticari soğutucu ve klima ürünlerimizi de sergileyeceğiz. Müşterilerimize yakın olmak için sosyal medya da dâhil tüm kanallarda varız. Kurumsal müşterilerimiz için yurtiçi ve yurtdışında ihtisas fuarlarına katıldığımız gibi tüketicilerimize yakın olmak, onların taleplerini birinci ağızdan duymak için bu fuara katılıyoruz. Sadece bölge için değil ülkemiz için de klasikleşen İzmir Fuarı’nın bizler için yeri ayrı. Yıllardır bu organizasyonda yer almaktan gurur duyuyoruz” sözleriyle konuşmasına devam eden Ulaş, önümüzdeki dönemin tüm üretici markalar ve halkımız açısından hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.