Giriş Yap
Uğur Soğutma Felis Ödülleri 2016 Basın Bölümü Kısa Listede

     Uğur Soğutma'nın bu yıl yaz sezonunda KAF Reklam Ajansı'na hazırlattığı “mevsiminde reklam çalışması” Felis Ödülleri 2016 Basın Bölümü kategorisinde kısa listeye girdi.

     Bu yıl 11'incisi düzenlenen 10-11 Kasım 2016’da gerçekleşecek Felis Ödülleri 2016 kapsamında gerçekleştirilen Basın Bölümü kategorisinde, 26 kişilik Basın Bölümü jurisi tarafından yapılan başvurular değerlendirmeye alındı. Yapılan değerlendirmeler neticesinde büyük bir heyecanla beklenen ve kazananların belirleneceği kısa liste yayınlandı. Felis Ödülleri, ulusal veya uluslararası platformlarda benzeri olmayan alt kategorileriyle farklı bir yaklaşım sunuyor. Felis, sektörel kategorilerdense uzmanlık kategorilerine odaklanarak ajanslara işlerine farklı bir gözle bakma fırsatı veriyor. Geçen sene 13 bölümden oluşan Felis Ödülleri bu yıl 14 bölümde kurgulanırken, mevcut bölümlere de birçok yeni kategori eklendi. Eklenen yeni bölüm ve kategorilerle Felis bu yıl tam 390 farklı kategoride başvuru alacak. Bu 390 alt kategorinin önemli bir kısmı sektörün ilk kez karşılaşacağı başlıklar altında değerlendirilecek.

     KAF Reklam Ajansı tarafından hazırlanan “mevsiminde reklam çalışması” Uğur derin dondurucunun sebze ve meyveleri sezonunda saklayıp aylar boyu koruduğuna, kışın sağlıklı olduğu kadar özellikle ekonomik faydasının anlatıldığı çalışmalar ödüle doymuyor. Daha önce 28. Kristal Elma Festivali Ödülü, 13. Kırmızı Ödülleri'nde 3 ödül olmak üzere toplam 4 farklı kategoride ödüle layık görülen “mevsiminde reklam çalışması” sosyal medyadada büyük beğeni topladı.

     Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurumsal Pazarlama Müdürü “Uğur Soğutma olarak görsel basında ve dijital medyada sürekli olarak yer alıyor, akılda kalıcı olmaya çalışıyoruz. Çabalarımızın ve projelerimizin hem halkımız hem de bu tür organizasyonlar sonucunda beğenilmesi bizi çok mutlu ediyor. Uğur derin dondurucunun faydasını ve ekonomik avantajını öne çıkaran bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yarışmanın Basın Bölümü'de açıklanan kısa liste buradan ulaşabilirsiniz; http://www.mediacatonline.com/felis-2016-basin-bolumu-kisa-listesi-aciklandi